Επώνυμες, ζάμπλουτες και πετυχημένες Χολυγουντιανές αδερφές

Γεννημένες stars από κούνια

Επώνυμες, ζάμπλουτες  και πετυ��ημένες Χολυγουντιανές αδερφές

Επιμέλεια: Ολγίνα Σαντίκου

Η μεγάλη αδερφή πετυχαίνει το όνειρο της και η μικρή ζηλεύει… Kάπως έτσι συμβαίνει σε όλες τις οικογένειες, πόσο μάλιστα στο Hollywood!!
Jessica Simpson –Ashlee Simpson, Mary Kate και Ashley Olsen, Penelope και Monica, Paris και Nicki Hilton αποτελούν ζωντανά παραδείγματα των αδερφών που τόλμησαν και πέτυχαν στο Hollywood!

Jessica Simpson –Ashlee Simpson:

jessica.jpgashley.jpg
Η Jessica είναι νούμερο ένα όνομα στο χώρο του τραγουδιού και της υποκριτικής, αφού έχει συμμετάσχει σε ταινίες με μεγάλη επιτυχία!! Η αδερφή της προσπάθησε να ακολουθήσει τα βήματα της, αλλά μάταια. Έκανε κάποια τραγούδια χιτάκια, αλλά μέχρι εκεί.. Όπως και να έχει τα λεφτουδάκια της τα έβγαλε λόγω της επώνυμης αδερφής..

Mary Kate και Ashley Olsen:

olsen.jpg
Δεν μπορείς με τίποτα να τις ξεχωρίσεις!! Είναι ολόιδιες και πόνταραν σε αυτό!! Η καριέρα τους εκτινάχτηκε στα ύψη, ο κόσμος τις λάτρεψε και τις ακολουθεί σε κάθε τους βήμα.

Penelope και Monica:

Η Penelope αποφάσισε να επεκταθεί και στον χώρο της μόδας και την ακολούθησε και η Monica!!

article-2260880-066ACED20000044D-625_634x958.jpg
Η εταιρεία που φέρει την υπογραφή τους είναι πασίγνωστη και η Monica τείνει να φτάσει τη δόξα της αδερφής της, αφού μέχρι και στους «Πειρατές της Καραϊβικής» αντικατέστησε την εγκυμονούσα Penelope.

Paris και Nicky Hilton:

paris.jpgnicky.jpg
Η επωνυμία Hilton τις έκανε γνωστές και αυτές το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο!! Η Paris μαγνητίζει τα βλέμματα με κάθε της εμφάνιση και η Nicky κάνει καριέρα στο χώρο της μόδας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top