Γενέθλια σήμερα για την Kate Middleton

Στο κρεβάτι θα τα περάσει η Δούκισσα του Cambridge

Γενέθλια σήμερα για την Kate Middleton

Τα 31 της ��λείνει σήμερα η Kate Middleton και όπως όλα δείχνουν φέτος οι εορτασμοί θα είναι σεμνοί και ταπεινοί, αφού η… εγκυμονούσα Δούκισσα του Cambridge δεν είναι για πολλά, πολλά.

middleton1.jpg

Σύμφωνα λοιπόν με το παλάτι του St James φέτος δεν έχει πάρτι μέχρι πρωίας. Η Kate θα βάλει το ένα πόδι πάνω στο άλλο και θα σβήσει τα κεράκια της ήσυχα και απλά, συντροφιά με τον αντρούλη της.

middleton2.jpgmiddleton3.jpg

Η πριγκίπισσα σύμφωνα με πληροφορίες διανύει τη δωδέκατη εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και οι αδιαθεσίες παραμένουν έντονες.

middleton4.jpg

Δημοσιεύματα θέλουν τον William να έχει ετοιμάσει ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι τους στην Ουαλία, το μενού του οποίου είναι προσεκτικά μελετημένο, γιατί η Kate αυτή την εποχή είναι πολύ ευαίσθητη και το φαγητό δεν είναι το καλύτερό της.

middleton5.jpg

Πάντως το δώρο της η Δούκισσα το πήρε και μάλιστα νωρίς, νωρίς και δεν είναι άλλο από το μωράκι της που θα καταφτάσει σε λίγους μήνες. Βέβαια δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο William σκοπεύει να της κάνει ένα πανάκριβο δώρο, που δεν είναι άλλο από ένα εξοχικό σπίτι, αξίας πέντε εκατομμυρίων ευρώ!!!! Αυτά είναι!!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top