BOMBA! Ο αδελφός του Kevin Federline λέει ότι είναι ο πατέρας του γιου της Britney Spears

Νέες φουρτούνες για την pop star

BOMBA! Ο αδελφός του Kevin Federline λέει ότι είναι ο πατέρας του γιου της Britney Spears

Ένα απίθανο χριστουγεννιάτικο δώρο φύλαγε για την Britney Spears ο πρώην κουνιάδος της, Christopher Federline, ο οποίος κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της και στην αίτηση αποκαλύπτει ότι εκείνος είναι ο πραγματικός πατέρας του πρωτότοκου γιου της!!!!

britney1.jpgbritney2.jpg

Ο Christopher Federline σύμφωνα με τον National Enquirer κατέθεσε τα ασφαλιστικά μέτρα στις 18 Δεκεμβρίου στη Φλόριντα και κατηγορεί την Britney για εκβιασμό και παρενόχληση.

Όπως υποστηρίζει, πριν από λίγο καιρό η Britney πήγε στο σπίτι του πρώην της και αδελφού του παρεμπιπτόντως, για να πάρει τους δυο γιους της, τον Sean Preston και τον Jayden James. Εκείνη τη μέρα λοιπόν για άγνωστο λόγο η τραγουδίστρια πήρε το πορτοφόλι του Christopher και έκλεψε από μέσα μια πιστωτική του κάρτα.

britney3.jpg

Και δεν αρκέστηκε μόνο σ’ αυτό. Η τραγουδίστρια έκανε και μια βόλτα στα μαγαζιά και χρέωσε τον πρώην κουνιάδο της περισσότερο από 4.500 δολάρια. Όταν μάλιστα πήγε να της ζητήσει το λόγο, εκείνη άρχισε να κοροϊδεύει τα… προσόντα του και να τον εκβιάζει ότι αν πάει στην αστυνομία θα πει παντού ότι ο πρωτότοκος γιος της, ο Sean Preston είναι δικό του παιδί και όχι του Kevin Federline.

«Το παραδέχομαι ότι κοιμήθηκα με την Britney και ότι είμαι ο πραγματικός πατέρας του παιδιού, όμως δεν χρειάζεται να το μάθει και όλο ο κόσμος», φέρεται να δήλωσε ο Christopher.

britney4.jpg

Κανείς δεν γνωρίζει τις σχέσεις που έχουν πλέον τα δύο αδέλφια, ενώ αποκαλύφθηκε ότι την περίοδο που είχε παράνομη σχέση με την Britney, ήταν και ο ίδιος παντρεμένος.

Μέχρι στιγμής πάντως ούτε η Britney, αλλά ούτε και ο Kevin Federline έχουν κάνει κάποια δήλωση, εντείνοντας ακόμα περισσότερο την αγωνία…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top