Ο γιος του David Bowie παντρεύτηκε την κοπέλα του με το που έμαθε πως έχει καρκίνο!

Ξύρισε το κεφάλι του και λέει :«την αγαπώ πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο»

Ο γιος του David Bowie παντρεύτηκε την κοπέλα του με το που έμαθε πως έχει καρκίνο!

Απόδειξη πως υπάρχουν μεγάλοι και αληθινοί έρωτες, είναι η περίπτωση του Duncan Jones, και της 32χρονης Rodene Ronquillo!

Ο 41χρονος γιος του David Bowie, πήρε την απόφαση να παντρευτεί την επί πολλά χρόνια σύντροφο του, όταν έμαθε πως έχει καρκίνο στο στήθος!

Η διάγνωση της ασθένειας της 32χρονης γυναίκας, έγινε στις 7 Νοεμβρίου.

1.jpg
Την ίδια ακριβώς μέρα, ο 41χρονος σκηνοθέτης πήγε και την παντρεύτηκε!

Και δεν ήταν το μόνο που έκανε. Στη συνέχεια, ξύρισε και το κεφάλι του, ως ένδειξη συμπαράστασης στην 32χρονη Rodene, η οποία μετά το χειρουργείο, ξεκίνησε αμέσως χημειοθεραπείες.

Μάλιστα, ο Duncan, δηλώνει πως «αγαπώ τη σύντροφο μου, περισσότερο από οποιονδήποτε σε αυτό τον κόσμο».

2.jpg
Την ανακοίνωση ότι η σύντροφος του έχει καρκίνο, έκανε ο ίδιος ο 42χρονος σκηνοθέτης, μέσω Twitter, στους 125.361 followers του:

«��τις 4 Νοεμβρίου, εγώ και η όμορφη μνηστή μου, «παίζαμε» στο κρεβάτι. Και επειδή μου αρέσουν τα στήθη της, πιάνοντας τα, βρήκα έναν όγκο. Ήταν Κυριακή, και έπρεπε να περιμένουμε ώστε να κλείσουμε ραντεβού για να κάνουμε βιοψία. Τρεις μέρες μετά, πήραμε την απάντηση. Καρκίνος. Στο δεύτερο στάδιο. Την ίδια μέρα, αποφασίσαμε να παντρευτούμε».

3.jpg

4.jpg
Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα προς όλους:

«Η σύντροφος μου είναι νεότατη. Να προσέχετε τους εαυτούς σας. Να αγαπάτε τους δικούς σας ανθρώπους. Μπορεί έτσι, να σώσετε τη ζωή ενός ανθρώπου που αγαπάτε!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top