Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Ανέβηκα ξανά στο σανίδι γιατί το χρωστούσα στη μητέρα μου!»

«Ο χαμός της με ωρίμασε»

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Ανέβηκα ξανά στο σανίδι γιατί το χρωστούσα στη μητέρα μου!»

Για τον τραγικό χαμό της μητέρας της, που συνέπεσε με τις πρόβες για το θεατρικό «Μόλλυ Σουήνυ» στο οποίο πρωταγωνιστεί, μίλησε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η ηθοποιός, αποκάλυψε πως μετά το μοιραίο ατύχημα της μητέρας της, σταμάτησαν οι πρόβες, και η ίδια δεν μπορούσε ν΄ ανέβει ξανά στο σανίδι:

«Είχα την ατυχία ή την τύχη, αυτό το έργο να συμπέσει με αυτό το τραγικό περιστατικό στη ζωή μου. Αυτό το έργο, το μελετούσαμε από τον Ιούνιο με τη μητέρα μου. Μου κράταγε τα λόγια και της τα έλεγα. Μου έκανε και πλάκα πως αν αρρωστήσω, θα μπορούσε άνετα να με αντικαταστήσει. Γι΄αυτό και νιώθω ότι αυτό το έργο της το χρωστάω και ότι πρέπει να το κάνω. Δεν ξέρω που βρήκα τη δύναμη. Ένιωθα ότι είναι ο πιο αντικειμενικός κριτής μου, γιατί ήταν ο άνθρωπος που με ξέρει καλύτερα από τον καθένα σ΄αυτή τη ζωή».

Μετά το θάνατο της μητέρας της, το δέσιμο με τον αδερφό της Γιώργο Ρουμελιώτη, έγινε ακόμα πιο ισχυρό όπως λέει:

«Αυτό το γεγονός, ξαφνικά μας ωρίμασε και τους δυο μας. Η μαμά μας ήταν σημείο αναφοράς και στους δυο. Είχαμε πολύ ιδιαίτερη σχέση, και μετά απ’ αυτό ήρθαμε ακόμα πιο κοντά. Πίστευα πως δεν υπήρχε πιο κοντά, αλλά τελικά υπάρχει!»

Τέλος, μίλησε και για το σύζυγο της Νικηφόρο Χαραγκιώνη, με τον οποίο παντρεύτηκαν τον Ιούνιο, μετά από τρία χρόνια σχέσης, μόνο που δεν πρόλαβαν να χαρούν, αφού τον Σεπτέμβρη, η μοίρα τους χτύπησε άσχημα με το χαμό της μητέρας της:

«Αυτή την περίοδο υπερισχύει ο θυμός. Έγιναν όλα πολύ ξαφνικά. Παντρεύτηκα τον Ιούνιο, και δεν πρόλαβα να το συνειδητοποιήσω, να νιώσω όπως κάθε κοπέλα. Αλλά είμαι τυχερή, που έχω αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου και με στηρίζει πολύ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Κάντε κλικ και δείτε το video…


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top