«Καταφύγιο» κατά των paparazzi το σπίτι των Brangelina στη Γαλλία

«Δε νιώθουμε ότι είμαστε το κέντρο του κόσμου»

«Καταφύγιο» κατά των paparazzi το σπίτι των Brangelina στη Γαλλία

​Αποκαλυπτικός ήταν σε συνέντευξή του ο Brad Pitt, ο οποίος δήλωσε πως θα περνά περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του στη βίλα που έχουν στη γαλλική Ριβιέρα, γιατί εκεί νιώθει «μεγαλύτερη αίσθηση της ομαλότητας» από τους paparazzi.

pitt house france.jpg

Μιλώντας στη τηλεοπτική εκπομπή Good Morning America του ABC, ο Brad Pitt είπε ότι το ζευγάρι με τα έξι παιδιά, σχεδιάζει να μοιράσει το χρόνο του ανάμεσα στα σπίτια που διαθέτει σε Νέα Ορλεάνη, Λος Άντζελες και Μιραβάλ της νότιας Γαλλίας.

«Αισθανόμαστε περισσότερο την αίσθηση της ομαλότητας. Δεν νιώθουμε ότι είμαστε το κέντρο του κόσμου εκεί. Στη Γαλλία υπάρχουν κανόνες σχετικά με την φωτογράφηση των παιδιών. Και νομίζω ότι είναι περισσότερο ευαίσθητοι και αποτελεσματικοί μετά την τραγωδία με την Νταϊάνα », τόνισε ο αστέρας του Hollywood. O Brad Pitt πρόσθεσε ότι στη Γαλλία «νιώθει πως είναι τόσο άνετος όσο σε κανένα άλλο μέρος».

pitt house france 2.jpg

Οι «Brangelina» είναι το πιο δημοφιλές στον χώρο της βιομηχανίας του θεάματος ζευγάρι, με τα φώτα της δημοσιότητας να είναι μονίμως στραμμένα επάνω τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top