Νίκος Βέρτης: ποιές φωτογραφίες του παρακάλεσε να μην δημοσιευτούν;

Γιατί δεν τον έχουμε δει ποτέ με κάποια σύντροφο

Το ότι τον έχουν «τσακώσει» με αμόρε αλλά παρακάλεσε να μην δημοσιευτούν οι φωτογραφίες αποκάλυψε ο Νίκος Βέρτης! «Δεν διατυμπανίζω τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή», λέει ο τραγουδιστής και κάνει την αυτοκριτική του.

«Ούτε κρύβομαι αλλά ούτε διατυμπανίζω τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή. Δεν σας κρύβω ότι κάποιες φορές με είχαν “συλλάβει” φωτογραφικά με τη σύντροφό μου. Μόλις το έμαθα, επικοινώνησα με τους υπεύθυνους και τους παρακάλεσα να μην τις δημοσιεύσουν. Και, πραγματικά, σεβάστηκαν την επιθυμία μου», λέει ο γνωστός τραγουδιστής και δεν κρύβει την επιθυμία του κάποια στιγμή να κάνει οικογένεια.

Μιλώντας για την οικονομική κρίση, ο Νίκος υποστηρίζει πως η διασκέδαση έχει γίνει πλέον πολυτέλεια, ενώ ο ίδιος δεν γλίτωσε παρά την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει: «η κατάσταση που βιώνουμε δεν έχει να κάνει μόνο με το οικονομικό θέμα. Ζούμε την… προσγείωση. Όλοι ήμασταν σε ένα αερόστατο και πετούσαμε στα σύννεφα! Ξαφνικά, κάποιος έκλεισε την μάνικα με την φλόγα και το αερόστατο προσγειώθηκε… Τα μυαλά μας δεν πρέπει να βρίσκονται στον αέρα. Κι εγώ ο ίδιος νόμιζα ότι κάποια πράγματα είναι εύκολα. Δεν είναι, όμως, έτσι».

«Σίγουρα έχω κάνει σπατάλες. Όχι, όμως, πάρα πολλές, γιατί γενικώς στη ζωή μου είμαι νοικοκύρης. Οπωσδήποτε, όμως, έχω κάνει κι εγώ υπερβολές. Προσπαθώ τώρα να κρατώ τις ισορροπίες. Όσοι έχουμε το κάτι παραπάνω, πρέπει να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας», συνεχίζει ο τραγουδιστής, ο οποίος έδινε μέρος των εσόδων που συγκεντρώνονταν στο νυχτερινό κέντρο τις Κυριακές στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Ο Νίκος παραδέχεται πως εδώ και δύο μήνες έχει κλείσει την τηλεόραση για να μην ακούει όσα λένε περί οικονομικής κρίσης, ενώ παραδέχεται πως κάνει υπερβολές… στο φαγητό κι ας μην του φαίνεται!

«Αν κλείσεις τα μάτια σου και, την ώρα που περπατάς πάνω στα αγκάθια σκέφτεσαι και νιώθεις ότι είναι ροδοπέταλα, τότε όλα είναι εύκολα. Τα αγκάθια για να μεγαλώσουν πρέπει εσύ να τα ποτίζεις. Εγώ δεν ασχολήθηκα ποτέ με τέτοια θέματα και πάντα έβλεπα το ποτήρι μισογεμάτο», αναφέρει για τον δρόμο προς την επιτυχία, ενώ δεν κρύβει πως εκτός σκηνής είναι συνεσταλμένο άτομο αλλά και ευκολόπιστος, καθώς δεν μπορεί να ξεχωρίσει τους ανθρώπους με την πρώτη ματιά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top