Ούτε να πει το όνομα του Johnny Depp δε θέλει η Vanessa Paradis

Μίλησε για πρώτη και τελευταία φορά για το χωρισμό τους

Πολλά έχουν γραφτεί για τον χωρισμό της Vanessa Paradis από τον Johnny Depp, όμως κανείς από τους δύο δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω γι’ αυτό. Μέχρι σήμερα, αφού στο φως βγήκε ένα απόσπασμα συνέντευξης της Vanessa Paradis στο γαλλικό Elle που αφήνει αρκετά υπονοούμενα για τον χωρισμό τους.

«Δεν θέλω να μιλάω για εκείνον. Ποιος λέει ότι οι καλλιτέχνες πρέπει να πουλάνε την ψυχή τους και να εκθέτουν τα πάντα γύρω από τις ζωές τους; Χρέος μου είναι να προωθήσω την ταινία μου και τα album μου, όμως μπορείτε να φανταστείτε πώς είναι να βλέπεις ανθρώπους να βγάζουν χρήματα από τον πόνο σου;», είπε εξοργισμένη.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να πει τίποτα για ότι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή, τονίζοντας πως «ότι συμβαίνει στη ζωή μας είναι δική μας υπόθεση».

Η Vanessa Paradis πάντως άφησε μερικά υπονοούμενα για τη σχέση της με τον Johnny Depp λέγοντας:

«Δεν έχω τη συνταγή της ευτυχίας, όμως πιστεύω ότι η κινητήριος δύναμη για κάθε σχέση είναι να υπάρχει η επιθυμία για τον άλλο. Δεν την κρατά ούτε το αίσθημα του χρέους, ούτε η ρ��υτίνα. Μισώ για παράδειγμα να ακούω ότι χρειάζεται δουλειά για να είσαι ζευγάρι με κάποιον. Όχι, χρειάζεται να θέλεις να είσαι σ’ αυτή τη σχέση. Και όσον αφορά εμένα, θέλω να είμαι εκεί ακριβώς που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή».

Κι αν δεν το πιάσατε το υπονοούμενο, η Vanessa θέλει να είναι μακριά από τον Johnny. Τέτοια πίκρα έχει η γυναίκα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top