Η JLo στην κορυφή των ισχυρών celebrities του Forbes

Έριξε από το βάθρο της την Lady Gaga

Με κέρδη που άγγιξαν φέτος τα 52 εκατ. δολάρια, απίστευτη δόξα και τεράστια επιτυχία, η Jennifer Lopez κατάφερε να σκαρφαλώσει για πρώτη φορά στην πρώτη θέση των ισχυρών celebrities του περιοδικού Forbes.

Και μπορεί πριν από λίγα χρόνια η καριέρα της JLo να είχε πάρει την κατιούσα, όμως το 2010 που κάθισε στην θέση του κριτή του American Idol κατάφερε και πάλι να σταθεί στα πόδια της. Κάτι το Idol, κάτι η δημοσιότητα που πήρε ο χωρισμός της από τον Mark Anthony, κάτι οι επιτυχημένες της συνεργασίες με τον Pittbull που την έφεραν αρκετές φορές στο νούμερο ένα των charts, η Λατίνα star κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο να πουλήσει απίστευτα και να υπογράψει συμβόλαια πολλών εκατομμυρίων με μεγάλες εταιρείες.

Η JLo έριξε από το βάθρο της την Lady Gaga που πέρσι βρισκόταν στην κορυφή της λί��τας και η οποία φέτος βλέπει το όνομά της να φιγουράρει πέμπτο πίσω από τον Justin Bieber και την Rihanna που βρίσκονται στην τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Oprah Winfrey που το 2012 ήταν αρκετά δύσκολο για εκείνη, αφού τα διάφορα project της βρέθηκαν μπροστά σε αρκετά εμπόδια. Το καλωδιακό της δίκτυο OWN δεν αποφέρει πλέον κέρδη, με την Oprah να είναι αποφασισμένη πλέον να ασχοληθεί αποκλειστικά με το πώς θα κάνει το δίκτυο να ορθοποδήσει.

Η χρυσή δεκάδα των ισχυρών celebrities σύμφωνα με το περιοδικό Forbes είναι:

1. Jennifer Lopez
2. Oprah Winfrey
3. Justin Bieber
4. Rihanna
5. Lady Gaga
6. Britney Spears
7. Kim Kardashian
8. Katy Perry
9. Tom Cruise
10. Steven Spielberg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top