«Δεν θέλω η Lindsay Lohan να καταλήξει σαν την Whitney Houston!»

Ποια ηθοποιός φοβάται πολύ για τη ζωή της νεαρής star;

Τους φόβους της για το μέλλον και την κατάληξη της Lindsay Lohan, εξέφρασε η Rosie O’ Donnell.

Η ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή «Today», ��εν δίστασε να πει πως αν η 25χρονη celebrity συνεχίσει την άσωτη ζωή, θα καταλήξει σαν την… Whitney Houston!

Μάλιστα όπως είπε, η Lindsay βαδίζει στο ίδιο μονοπάτι με την μακαρίτισσα Whitney, και ο μόνος τρόπος να σωθεί είναι να φύγει μακριά από τη βιομηχανία του Hollywood.tsigaro.jpg

Στη συνέχεια, εξέφρασε την πλήρη αντίθεση της στο γεγονός πως η Lohan θα ενσαρκώσει το θρύλο του Hollywood Elizabeth Taylor, σε μια νέα ταινία.

Ενώ κατέληξε, πως το μόνο που χρειάζεται πραγματικά η νεαρή ηθοποιός, είναι άτομα που να ενδιαφέρονται ειλικρινά για εκείνη:

«Δεν θεωρώ πως είναι ατάλαντη. Αντιθέτως έχει πολλά ταλέντα. Απλά αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση ν΄αναλάβει ένα τέτοιο ρόλο», κατέληξε.

Και οι κακές γλώσσες συμφωνούν πάντως με την Rosie O’ Donnell, με πολλούς να λένε πως από τότε που έληξαν τα προβλήματα της Lindsay με το νόμο, η νεαρή star έχει επιστρέψει στην άσωτη ζωή και κάνει τις ίδιες ατασθαλίες με το παρελθόν.

Τα νεότερα δημοσιεύματα, την θέλουν να κάνει ξανά καταχρήσεις, αλλά και να αργεί στα γυρίσματα του show “Glee”, όπου ήταν προγραμματισμένο να κάνει μια guest εμφάνιση.rosie-o-donnell-stands-by-her-lindsay-lohan-diss-through-poem.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top