Elton John: Ποιους σταρ βοήθησε να κόψουν τα ναρκωτικά

Αποκαλύψεις για του εθισμούς στο Hollywood κάνει στα απομνημονεύματά του

Στα νέα του απομνημονεύματα με τίτλο "Me" το είδωλο της μουσικής, Elton John δεν αποφεύγει να αναφερθεί στα προβλήματά του με την κατάχρηση ουσιών και τον εθισμό.

Από την πρώτη του επαφή με την κοκαΐνη με τον πρώην σύντροφο και μάνατζέρ του, John Reid μέχρι τη ριψοκίνδυνη συμπεριφορά που ακολούθησε και τον οδήγησε σε κλινική απεξάρτησης. Ο τραγουδιστής εξιστορεί τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων κατά των ναρκωτικών και άλλων διασημοτήτων.

Ο Elton John, ηλικίας 72 ετών εξηγεί ότι έγινε ένας αρωγός διάσημων συναδέλφων του Hollywood που έδιναν μάχη με τον εθισμό.

Υποθέτω ότι επειδή ήμουν ένας υψηλού προφίλ εξαρτημένος που άλλαξε τη ζωή του πολύ δημόσια, έγινα κάποιος που οι συνάδελφοί μου αναζητούσαν, αν είχαν κάποιο πρόβλημα

Αποκαλύπτει, σύμφωνα με το Page Six, ότι όχι μόνο οδήγησε τον Rufus Wainwright για αποτοξίνωση όταν «πήρε τόσο πολύ κρυσταλλική μέθη που, σε κάποια φάση, προσωρινά τυφλώθηκε», αλλά και ότι είναι χορηγός των Ανώνυμων Αλκοολικών του Eminem.

 

 

Ο Άγγλος τραγουδιστής, συνθέτης και πιανίστας λέει ότι προσπάθησε να βοηθήσει πολλούς καλλιτέχνες που παλεύουν με τον εθισμό και αστειευόμενος αναφέρει ότι έχει γίνει λίγο ανέκδοτο ότι ο Elton έρχεται πάντα κάθε φορά που ένας ποπ σταρ έχει πρόβλημα με ποτό ή ναρκωτικά – αλλά δεν τον πειράζει καθόλου. «Δυστυχώς, δεν ήμουν πάντα επιτυχής» διευκρινίζει.

Η Dionne Warwick τού ζήτησε να βοηθήσει την ανιψιά της κάποτε, την αείμνηστη Whitney Houston, αλλά η Houston δεν ανταποκρίθηκε ποτέ. Ο George Michael επίσης δεν ανταποκρίθηκε θετικά στην προσφορά βοήθειας του Elton. Έστειλε μάλιστα μια ανοικτή επιστολή στο περιοδικό Heat ζητώντας από τον Elton John να κοιτά τη δική του δουλειά.

Ένας άλλος μουσικός που απέφυγε τη βοήθειά του ήταν ο Billy Joel που είχε πρόβλημα με το αλκοόλ.

Έξω από τη μουσική βιομηχανία, βοήθησε και άλλους φίλους του, κυρίως τη Donatella Versace. Μετά τον θάνατο του αδελφού της,Gianni , για τον οποίο ο Elton John ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε ότι είχε πρόβλημα με την κοκαΐνη.

Ο Elton αναφέρει ότι κάλεσε μία ομάδα φίλων και συγγενών να συζητήσουν το πρόβλημα της Ντονατέλα Βερσάτσε με αποτέλεσμα να πάει για αποτοξίνωση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top