Ανατροπή - Η Ελένη Φουρέιρα είναι… 68,9% Ελληνίδα!

Ποια Αλβανία; Άλλα λέει η επιστήμη!

Δείτε την ξεσηκωτική εμφάνιση της Ελένης τη βραδιά του μεγάλου τελικού της Eurovision

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν ένα από τα πρόσωπα που τράβηξαν την προσοχή κι αποθεώθηκαν όχι μόνο στη Eurovision του 2018, αλλά και τη Eurovision του 2019! 

H τραγουδίστρια που έκανε όλη την Ευρώπη να παραμιλάει με την «καυτή» της εμφάνιση, έκανε το DNA test της εταιρείας που ήταν μεγάλος χορηγός του διαγωνισμού και το αποτέλεσμα προκάλεσε έκπληξη, καθώς η επιστήμη διαφωνεί...η Ελένη, όπως φαίνεται, δεν έχει αλβανική καταγωγή. 

Το απόλυτο κορμί η Ελένη Φουρέιρα: Με μπικίνι σε παραλία του Τελ Αβίβ!

Eurovision 2019: Madonna και Φουρέιρα στο ίδιο ξενοδοχείο;

Το πραγματικό αστέρι της Eurovision είναι σχεδόν... Ελληνίδα! /Φωτογραφία AP Images

Όπως και οι περισσότεροι συμμετέχοντες του διαγωνισμού, η Ελένη Φουρέιρα, σοκαρίστηκε με τις λεπτομέρειες για την  καταγωγή της, αφού σύμφωνα με το τεστ είναι κατά 68,9% Ελληνίδα και Νοτιοϊταλίδα, όπως της ανακοίνωσε ο υπεύθυνος της εταιρείας.

«Αλήθεια; Ιταλίδα; Δεν είχα ιδέα! Περίμενε! Είμαι σχεδόν 70% Ελληνίδα; Θα βάλω τα κλάματα! Δεν είμαι Ελληνίδα, μεγάλωσα στην Ελλάδα. Αλλά νιώθω Ελληνίδα, επειδή έχω την ίδια νοοτροπία. Από Νότια Ιταλία; Τι να πω;», ανέφερε η Ελένη στο σχετικό βιντεάκι, προσθέτοντας πως περίμενε ότι το ποσοστό της από τα Βαλκάνια θα ήταν γύρω στο 50%, ενώ αυτό ήταν μόλις 29,8%!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top