Γιώργος Αγγελόπουλος: Η on air απάντηση στο troll βίντεο Αλμπάνη-Φιλιππίδη

Οι δυο ηθοποιοί τρόλαραν τη δήλωση της Ντορέττας για τον Ντάνο στο ασανσέρ

Αίσθηση προκάλεσε πριν από λίγες ημέρες το… χιουμοριστικό βίντεο του Πέτρου Φιλιππίδη και του Αντίνοου Αλμπάνη, οι οποίοι σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο τη δήλωση της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τον Ντάνο και τον Αντίνοο Αλμπάνη.

Στο ασανσέρ που συναντιόμαστε - Η «απάντηση» του Αντίνοου στην Ντορέττα!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ρωτήθηκε για το τρολάρισμα των δυο ηθοποιών και εκείνος έκανε το εξής σχόλιο στην εκπομπή «Ευτυχείτε»: «Για να μην πω ψέματα, το έχω δει γιατί αναπαράχθηκε στα social media. Νομίζω το ύφος της συνέντευξης στον Γεωργαντά είναι χιουμοριστικό, συνηθίζουν όπου ρωτάνε την Ντορέττα να ρωτάνε και για εμένα. Την ευχαριστώ πολύ που με εμπιστεύεται να την βγάλω από το ασανσέρ και σίγουρα κάτι θα έκανα, τώρα δεν ξέρω τι θα έκανα…».

Για όσους δεν το θυμούνται η παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark» και είχε ερωτηθεί αν κλεινόταν σε ασανσέρ για μια ώρα με ποιον θα προτιμούσε να κλειστεί; Με τον Αντίνοο Αλμπάνη ή με τον Γιώργο Αγγελόπουλο;

«Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, γιατί πιστεύω ότι θα έβρισκε τον τρόπο για να βγούμε από το ασανσέρ», ήταν η απάντησή της.Ο Αντίνοος έδωσε με χιούμορ τη δική του απάντηση. Δημοσίευσε στο Insta story του βιντεάκι με τον ίδιο και τον Πέτρο Φιλιππίδη, κλεισμένους σε ένα ασανσέρ. Στο τέλος ο μεγάλος ηθοποιός του λέει «Χάθηκε να είναι ο Αγγελόπουλος!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top