Κόνι Μεταξά: Μετακομίζει στην Αμερική λόγω χωρισμού

Μετά από μια θυελλώδη σχέση

Κόνι Μεταξά

Μετά από ενάμιση χρόνι σχέσης και αρκετά σκαμπανεβάσματα, το ειδύλλιο της Κόνι Μεταξά και του Νίκου Τζιούφα ανήκει στο παρελθόν. Πλέον, η εκρηκτική κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά εμφανίζεται σε κοσμικά καλέσματα και πρεμιέρες μόνη της, ενώ αυτό που σκέφτεται σοβαρά είναι η επιστροφή της στην Αμερική.

Το γυαλί είχε ραγίσει από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν το ζευγάρι για μια ακόμη φορά είδε τις διαφορές του να δημιουργούν χάσμα. Τότε η Κόνι έφυγε στην Αμερική για αρκετές εβδομάδες στο πλαίσιο προγραμματισμένων εμφανίσεων με τον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή. Η επιστροφή της σε μέρη που επί 4 χρόνια ζούσε και σπούδασε την έκαναν να εξετάσει ακόμη πιο έντονα την επιστροφή της εκεί.

Ο έρωτας του ζευγαριού ήταν κεραυνοβόλος. Η εκρηκτική προσωπικότητα της Κόνι αιχμαλώτισε τον event manager, που κατάφερε με τη σειρά του να κεντρίσει το ενδιαφέρον της με τη γοητεία και την ευγένειά του. Από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους έμεναν κάτω από την ίδια στέγη.

Όμως οι χαρακτήρες τους δεν μπόρεσαν να τους κρατήσουν μαζί. Τόσο η Κόνι όσο και ο Νίκος έχουν προτεραιότητα την καριέρα τους και την επαγγελματική τους ανέλιξη. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top