Έξαλλη η Έλενα Ασημακοπούλου: «Δε θα μου μιλήσεις εσύ για υπευθυνότητα»

Γιατί ξέσπασε η ηθοποιός;

Το μήνυμα που έλαβε η Έλενα Ασημακοπούλου από έναν followers της ήταν αρκετό για να την κάνει να εκνευριστεί και να ξεσπάσει.

Όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο που ανέβασε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δείχνει την κόρη της και άλλες τρεις φίλες της να μπαίνουν στο αυτοκίνητο της ηθοποιού.

Ένας διαδικτυακός της φίλος το είδε και της έστειλε το εξής μήνυμα: «Κυρία Ασημακοπούλου γνωρίζετε ότι είναι παράνομο να βάλετε τέσσερα παιδιά σε τρία καθίσματα; Προφανώς και δεν έβαλαν ζώνη. Δείχνει αυτό υπευθυνότητα; Και την ασφάλεια; Τη σκεφτήκατε καθόλου;».

Η Έλενα Ασημακοπούλου μόλις το διάβασε άστραψε και βρόντηξε δίνοντας την εξής απάντηση: «Δε θα μου μιλήσεις εσύ για την υπευθυνότητά μου. Για το αν έβαλαν ζώνη τα παιδιά (που δεν ήσουν μπροστά για να γνωρίζεις) και για το αν είναι ασφαλή μαζί μου. Είμαι 34 χρονών και ξέρω πάρα πολύ καλά τι κάνω. Δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση υποδείξεις από κανέναν».

Λίγη ώρα αργότερα και αφού ηρέμησε η δημοφιλής ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη από τους followers της γράφοντας: «Δε συνηθίζω να απαντάω σε τέτοιου είδους μηνύματα. Είναι το μοναδικό μήνυμα που με έθιξε ως μητέρα και ως υπεύθυνο άνθρωπο. Λυπάμαι πολύ που σας έκανα θεατές σε όλο αυτό. Ζητώ συγγνώμη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top