Μπαράζ επιθέσεων σε γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και τράπεζες

Προσήχθησαν 25 άτομα

Μπαράζ επιθέσεων με βαριοπούλες σε Άλιμο, Κυψέλη, Βύρωνα, Γλυφάδα, Άγιο Δημήτριο, Ηλιούπολη και Άγιο Ελευθέριο με στόχο δύο τράπεζες και τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ και της ΝΔ σημειώθηκαν από διάφορες ομάδες νεαρών, τα ξημερώματα της Δευτέρας. 

Νέο Ηράκλειο: Έριξαν μπογιές στα γραφεία της ΝΔ

Συγκεκριμένα η πρώτη επίθεση έγινε στις 1:35 στον Άλιμο όταν άγνωστοι χτύπησαν υποκατάστημα τράπεζας στη συμβολή των οδών Θουκιδίδου και Γρηγόρη Αυξεντίου αλλά και γραφεία της ΟΝΝΕΔ που βρίσκονταν απέναντί του.

Έσπασαν τη τζαμαρία στα γραφεία της ΝΔ στην Ηλιούπολη 

Ένα λεπτό αργότερα μια άλλη ομάδα πραγματοποίησε επίθεση στην Άνω Γλυφάδα σε γραφεία της ΝΔ στην οδό Κωνσταντίνου Αθανάτου.

Επίθεση σε γραφεία της ΝΔ στη Γλυφάδα/ Φωτογραφία: Eurokinissi 

Κουκουλοφόροι χτύπησαν στις 1:55 υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Κέρκυρας στην Κυψέλη και άλλη ομάδα στις 02:00 υποκατάστημα στην οδό Φορμίωνος στο Βύρωνα. Μισή ώρα αργότερα, άγνωστοι έσπασαν τις τζαμαρίες σε γραφεία της ΝΔ στον Άγιο Δημήτριο, στην οδό Αγίου Δημητρίου. 

Επίθεση σε υποκατάστημα τράπεζας στον Βύρωνα / Φωτογραφία: Eurokinissi

Συνολικά η αστυνομία προχώρησε σε 25 προσαγωγές ατόμων. Απο τους προσαχθέντες για τα σπασίματα στα γραφεία της ΝΔ, ένα άτομο συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων. Είχε στην κατοχή του μια σιδερογροθιά. 

ΝΔ: «Θα συνεχίσουμε ακόμα πιο αποφασιστικά την μάχη κατά της ανομίας»

«Είναι αυτονόητο ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να φοβηθεί κανέναν και θα συνεχίσει ακόμα πιο αποφασιστικά την μάχη κατά της ανομίας ώστε το αίσθημα της ασφάλειας να εμπεδωθεί παντού», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και σημειώνει ότι  «για πέμπτη φορά μέσα σε λίγες μέρες, αυτή τη φορά σε Άλιμο και Γλυφάδα, τα γραφεία του κόμματός μας δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους».

Πέταξαν αυγά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κυψέλη

Το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι πέταξαν αυγά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Πριγκηπονήσων. 

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top