Μητέρα 11χρονου στην Εύβοια: «Παραλίγο ο σκύλος να του κόψει τον λαιμό»

Δέχθηκε άγρια επίθεση από το τετράποδο την ώρα που έκανε ποδήλατο

Με σοβαρά τραύματα στα χέρια και στο γοφό νοσηλεύεται το 11χρονο αγοράκι που δέχθηκε άγρια επίθεση από σκύλο στην Εύβοια. 

Εύβοια: Στο Παίδων 11χρονος μετά από επίθεση σκύλου

Η μητέρα του μικρού Νικόλα είναι ακόμα σοκαρισμένη από την επίθεση που δέχτηκε το παιδί της. Ήταν τέτοια η ορμή του σκύλου, όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, που παραλίγο να του έκοβε τον λαιμό. 

«Είναι δυνατό παιδί , κρατιέται, αλλά στεναχωριέται πάρα πολύ. Τώρα τα χέρια είναι δεμένα , δεν μπορεί να πιάσει ούτε ένα μπουκαλάκι νερό» ανέφερε η ίδια με δάκρυα στα μάτια. 

Κανείς δε μπορούσε να κρατήσει το σκυλί 

Ο μικρός Νικόλας, με δύο φίλους του, έκανε βόλτα με το ποδήλατο στην παραλία Αχλάδι στην Εύβοια. Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου, όπως περιέγραψε ο πατέρας του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Το σκυλί ναι μεν η ιδιοκτήτρια το είχε δεμένο, το κράταγε, αλλά ήτανε μακρύ το λουρί του. Βγαίνει το σκυλί στο δρόμο, η κυρία ήταν ακόμα στην άμμο , πέφτει ο Νίκος με το ποδήλατο πάνω στο σκυλί. Ορμάει το σκυλί, αρχίζει να δαγκώνει το Νίκο. Αυτή πάει να τραβήξει το σκυλί, τη ρίχνει κάτω , γιατί ήταν μεγάλο

Οι ιδιοκτήτες του σκύλου εξαφανίστηκαν 

Και ενώ ο πατέρας του μικρού αγοριού μετέφερε, σαν τρελός το παιδί του αιμόφυρτο στο νοσοκομείο, όπως καταγγέλλει οι ιδιοκτήτες του σκύλου τα μάζεψαν άρον άρον και εξαφανίστηκαν. 

Η αστυνομία έχει σχηματίσει δικογραφία σε βάρος των ιδιοκτητών του σκύλου. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top