Ξυλόκαστρο Κορινθίας: Νεκροί οι τρεις πεζοπόροι- Ζωντανός ο εκπαιδευτής

Ένα ζευγάρι τουριστών κι ένας Έλληνας βοηθός εκπαιδευτή τα θύματα

Τραγικό φινάλε είχε η πεζοπορία τεσσάρων ατόμων στο φαράγγι του Αγίου Λουκά, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας. Τρεις πεζοπόροι εντοπίστηκαν νεκροί ενώ ζωντανός βρέθηκε μόνο ο Έλληνας εκπαιδευτής.

Ειδικότερα, νεκρός ανασύρθηκε ένας άνδρας από τη Σιγκαπούρη, αργά το βράδυ του Σαββάτου. To πρωί της Κυριακής εντοπίστηκαν και οι άλλοι τρεις αγνοούμενοι πεζοπόροι. Οι δύο ήταν χωρίς τις αισθήσεις τους και ο τρίτος ήταν ζωντανός. 

 

 

 

 

Ο πρώτος άνθρωπος που ανασύρθηκε νεκρός ήταν άνδρας, ηλικίας 35-40 ετών. Βρέθηκε μάλιστα, μέσα στο νερό με πιθανό σενάριο να παρασύρθηκε από κάποιο ρεύμα.

Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν η γυναίκα ασιατικής καταγωγής κι ο ένας άνδρας από την Αθήνα. Ο μόνος που ανασύρθηκε με τις αισθήσεις του είναι ένας εκ των Ελλήνων εκπαιδευτών, o οποίος είναι τραυματισμένος και έχει μεταφερθεί στο κέντρο υγείας. Οι τρεις τελευταίοι πεζοπόροι εντοπίστηκαν μέσα σε μια σπηλιά του φαραγγιού. Οι σοροί των δύο αναμένεται να ανασυρθούν από ώρα σε ώρα.

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την εξαφάνισή τους ειδοποίησε η σύζυγος ενός εκ των Ελλήνων εκπαιδευτών όταν δεν μπορούσε να τον εντοπίσει, το απόγευμα του Σαββάτου. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top