Κούγιας: «Αστήρικτες οι κατηγορίες εναντίον Λυκουρέζου, Αντωνόπουλου»

Ισχυρίζεται ότι ο πελάτης του δε ζήτησε ποτέ χρήματα από τον Φλώρο

Κούγιας

Μετά τη σύλληψη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος του Γ. Αντωνόπουλου, ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος, με ανακοίνωσή του υποστηρίζει πως ο ίδιος δεν έχει δει στη δικογραφία στοιχεία ικανά, πάνω στα οποία μπορούν να βασιστούν οι κατηγορίες. 

Στον ανακριτή ο Λυκουρέζος - Στο πλευρό του η Νατάσα Καλογρίδη

Ο κ. Κούγιας επιτίθεται στον Αριστείδη Φλώρο, χαρακτηρίζοντάς τον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης, προσθέτοντας ότι πολιτικοί και δικηγόροι τον καλύπτουν και τον στηρίζουν για το σκάνδαλο της Energa. 

Ο γνωστός ποινικολόγος επισυνάπτει στην ανακοίνωσή του, τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο Γ. Αντωνόπουλος με τον Κλοντιάν Λεκοτσάι, ο οποίος εμπλέκεται με τη μαφία των φυλακών και email του προφυλακισμένου δικηγόρου προς τους Α. Λυκουρέζο, Θ. Παναγόπουλο και Θ. Σοφό, στο οποίο μεταξύ άλλων τους αναφέρει ρητά και ξεκάθαρα ότι δε θέλει χρήματα από τον Φλώρο. 

Καταλήγει, τονίζοντας, ότι έτσι όπως έχει εξελιχθεί η υπόθεση, δεν υπάρχει συνήγορος πολιτικής αγωγής που να ξέρει πώς να χειριστεί την υπόθεση της Energa, την ώρα που οι άνθρωποι με τους οποίους βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη ο Α. Φλώρος, βρίσκονται ή κινδυνεύουν να βρεθούν στη φυλακή. 

Τέλος μεταφέρει την πεποίθηση του εντολέα του, Γ. Αντωνόπουλου, ότι δεν πιστεύει πως οι Α. Λυκουρέζος και Α. Φλώρος ζήτησαν χρήματα από τον Φλώρο για λογαριασμό του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top