Άνδρας σπέρνει τον τρόμο σε γυναίκες στον Πειραιά

Καταγγέλλουν ότι επιχείρησε να τις βιάσει

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Τον ύπνο τους έχουν χάσει οι γυναίκες στις  γειτονιές του Πειραιά μετά τις επιθέσεις από ένα νεαρό άνδρα, που σύμφωνα με καταγγελίες στην αστυνομία, επιχειρεί να τις βιάσει.  Μέσω διαδικτύου οι γυναίκες προσπαθούν να προστατευθούν δίνοντας περισσότερα στοιχεία για τις περιοχές που χτυπάει.  

Σε φωτογραφίες που έχουν ανέβει στα social media, φαίνεται ένας άνδρας, ο οποίος φέρεται έχει προκαλέσει τρόμο στον γυναικείο πληθυσμό της περιοχής. 

Είναι περίπου 30 χρόνων, ψηλός και σωματώδης, με καστανά μαλλιά. Αυτή την περιγραφή έδωσε στους αστυνομικούς ένα από τα θύματά του, μία νέα κοπέλα που βρήκε το κουράγιο να καταγγείλει τον εφιάλτη που έζησε, όταν βγαίνοντας από το σπίτι της μέρα μεσημέρι βρέθηκε αντιμέτωπη με τις περίεργες ορέξεις του.   

Η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, αισθάνθηκε να την ακινητοποιεί ακριβώς έξω από το σπίτι της. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι εκείνη αντιστάθηκε, προσπάθησε να ξεφύγει, όμως  εκείνος τη χτύπησε και άρχισε να τη θωπεύει.   

Μέσω διαδικτύου οι γυναίκες προσπαθούν να προλάβουν τα χειρότερα. Έχουν κοινοποιήσει φωτογραφικό υλικό αλλά και τις περιοχές που τον έχουν δει να κινείται, στην Πλατεία Σπάθα, την Πλατεία Κρήνης, στο Περιβολάκι στη Νίκαια αλλά και στην Αγιά Σοφιά στον Πειραια.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας έχει κάνει δύο επιθέσεις και αναζητείται από την αστυνομία.    

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top