Ένταση πάλι στη δίκη της Δώρας Ζέμπερη – Ο πατέρας της όρμησε στον Σοροπίδη

Ζητά από το δικαστήριο να βρεθούν και οι συνένοχοί του

Για μια ακόμα φορά το προαύλιο των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων παραλίγο να μετατραπεί σε ρινγκ με πρωταγωνιστή και πάλι τον πατέρα της Δώρας Ζέμπερη που έγινε ταύρος μαινόμενος όταν αντίκρισε τον δολοφόνο της κόρης του. 

Ο πατέρας της Ζέμπερη

Με το που σταμάτησε η κλούβα έξω από τα δικαστήρια και βγήκε ο Σοροπίδης συνοδεία αστυνομικών, ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκροταφείο, όρμησε για να τον λιντσάρει με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν. 

Ο μανόλης Σοροπίδης

Και πάλι οι βρισιές και οι κατάρες έδιναν κι έπαιρναν, ενώ μετά από λίγο ο πατέρας της Δώρας ηρέμησε και μπήκε στην αίθουσα για να παρακολουθήσει τη δίκη. 

Σε έξαλλη κατάσταση ο πατέρας της Δώρας πήγε να επιτεθεί στον δολοφόνο

Νωρίτερα είχε εμφανιστεί πιο ψύχραιμος μπροστά στους δημοσιογράφους και δήλωσε:

Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν

«Θέλω να παρακαλέσω τους δικαστές, τους ανακριτές, τους κυρίους εισαγγελείς να ξεπεράσουν τον Σοροπίδη και να ψάξουν πίσω από αυτόν για το ποιοι πλήρωσαν και σκότωσαν το κορίτσι. Υπάρχει πολύ βρωμιά. Μήπως ναι μπορέσουν να ξεπλύνουν αυτή τη βρωμιά μαζί και το αίμα του παιδιού μου. Μήπως ξεπλυθεί αυτή τη βρωμιά και μπορέσει η κοινωνία να ανασάνει. Επίσης, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την ελληνική αστυνομία για τη συμπεριφορά της πρώην γυναίκας μου, για τον τρόπο που φέρθηκε στους αστυνομικούς. Αυτοί οι αστυνομικοί, έπιασαν το δολοφόνο. Από αυτούς θέλουμε να πιάσουν και τους υπόλοιπους που είναι μπλεγμένοι με την υπόθεση του παιδιού. Επίσης θέλω να πω και κάτι άλλο γιατί έχω φάει πολύ λάσπη. Γι’ αυτά που λέει η πρώην γυναίκα μου, ποτέ δεν έχω μπει σε καζίνο, όχι να παίξω, δεν έχω μπει μέσα και ποτέ δεν έχω παίξει χρηματιστήριο να χάσω μια μετοχή. Όλα τα λεφτά τα έβαζα πάνω στα παιδιά και την οικογένεια».

Για μία ακόμα φορά ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη πήγε να λιντσάρει τον δολοφόνο
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top