Στα χνάρια του πατέρα του ο Μικ Σουμάχερ!

Ανήκει πλέον στην ομάδα της Ferrari

Ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι ο βασιλιάς της F1. Ο πιο μεγάλος του θαυμαστής, ο γιος του Μικ, ετοιμάζεται να γράψει τη δική του ιστορία. 

«Το να με συγκρίνουν με τον πατέρα μου δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για μένα. Είναι απλό. Για μένα το να με συγκρίνουν με τον καλύτερο οδηγό στην ιστορία της Φόρμουλα 1 είναι ο στόχος που θέλει κάποιος να πετύχει δηλώνει ο ίδιος για τη σύγκριση με τον Μίκαελ Σουμάχερ.      

Το επώνυμο του είναι ιδιαίτερα βαρύ. Ο Μικ δηλώνει έτοιμος να σηκώσει αυτό το φορτίο. Ήδη έχει κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Formula 3 και τώρα προετοιμάζεται για την πρώτη του σεζόν στη Φόρμουλα 2.

Μάικλ Σουμάχερ: Μετακομίζει μόνιμα στην 26 εκ. έπαυλη στη Μαγιόρκα

Ο Σούμι τζούνιορ θέλει να συνεχίσει το θρύλο του πατέρα του .Έχουν περάσει 6 χρόνια σιωπής από την ημέρα  του σοβαρού τραυματισμού του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, από τις αρχές Μαρτίου μένει στην έπαυλή του στη Μαγιόρκα. Στο πλευρό του  υπάρχει πάντα μια ομάδα ιατρών. Ο  απόλυτος πιλότος  δίνει το σκληρότερο αγώνα της ζωής του .

Ο Μικ ονειρεύεται τη μέρα που θα αγωνιστεί με τα κόκκινα όπως ο πατέρας του .Πλέον είναι μέλος της οικογένειας της  Ferrari.

"Μπορώ να μάθω πάρα πολλά από τη Ferrari γιατί έχουν μεγάλη εμπειρία και θέλω να δουλέψω μαζί τους για να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ.Η πρώτη είχα από τη  Ferrari είναι ότι  με υποδέχτηκαν εγκάρδια, σαν να ήμουν μέλος της οικογένειας τους"

Στα 19 του o Μικ Σουμάχερ προκαλεί ήδη πονοκέφαλο στους αντιπάλους του . 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top