Φώφη Γεννηματά: Ο «Πολακισμός» διαπερνά την «παρέα» του Μαξίμου

Ομιλία της προέδρου του υ Κινήματος Αλλαγής στη Χαλκίδα

Σφοδρή κριτική τόσο κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ όσο και κατά της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά από τη Χαλκίδα. Η μόνη λύση όπως είπε για την εφαρμογή μίας προοδευτικής πολιτικής που θα οδηγήσει σε οριστική έξοδο από την κρίση είναι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel 

«Ήρθαν ως πρώτη φορά αριστερά και δημιούργησαν τη νέα δεξιά. Παρέλαβαν μια χώρα έτοιμη να βγει από τα μνημόνια και παραδίδουν μια χώρα αιχμάλωτη για τα επόμενα πολλά χρόνια, βυθισμένη στην κρίση, την ανασφάλεια και την αμηχανία. Καθηλώνουν την χώρα, υπονομεύουν επιπλέον τις προοπτικές της, φτωχοποιούν τον λαό. Φεύγουν αφήνοντας πίσω τους μεγάλη ζημιά και βαριά κληρονομιά. Ο κ. Τσίπρας όμως, ότι και να κάνει, θα κριθεί από τα έργα και τις ημέρες του. Η χώρα χρειάζεται πολιτική ανατροπή και προοδευτική αλλαγή» ανέφερε μεταξύ άλλων η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για «πολακισμό» και καταλόγισε ευθύνες στη κυβέρνηση για τη τραγωδία στο Μάτι.

«Η παρέα του Μαξίμου αποδείχθηκαν κυνικοί και αδίστακτοι. Δεν είναι απλά ο Πολάκης, είναι ο πολακισμός. Η αναλγησία και ο κυνισμός τους διαπερνά. Τσίπρας και Πολάκης είναι ένα και το αυτό. Δεν είναι τυχαία η κάλυψη που του παρέχει ο πρωθυπουργός. Έχουν ταυτόσημες αντιλήψεις που δεν έχουν καμιά σχέση με τις αρχές και τις αξίες της αριστεράς. Είναι αποδεδειγμένη η ανικανότητα και το μπάχαλο με τους χειρισμούς που επικράτησε. 102 νεκροί. Είναι όμως και η προσπάθεια εξαπάτησης των Ελλήνων με την απόκρυψη των νεκρών, που γνώριζαν ήδη ότι υπάρχουν όταν έστησαν το σόου με τον πρωθυπουργό, που τους εκθέτει ανεπανόρθωτα. Εκείνη η φωνή που ακούγεται να λέει «υπάρχουν νεκροί αλλά δεν τους ανακοινώνουν» τους στιγματίζει και θα τους βαραίνει για πάντα. Όπως και το γεγονός ότι την ώρα που αποκαλύπτονταν στην τηλεόραση τα ντοκουμέντα για το Μάτι και τους νεκρούς, εκείνοι χόρευαν… Ανατριχιαστικό», τόνισε η κ. Γεννηματά.

Ασκώντας έντονη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ η Φώφη Γεννηματά είπε ότι το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι: Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέα περιπέτεια.

Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ εξαπέλυσε και ο Δημήτρης Κουτσούμπας ενώ ο Πάνος Καμμένος τόνισε πως «είμαστε σε κρίση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top