Πατούλης στο star.gr για την ηγεσία της ΝΔ: H στάση μου θα εξαρτηθεί απ'τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Δείτε τι δήλωσε για τους υπόλοιπους υποψήφιους

Πατούλης στο star.gr για την  ηγεσία της ΝΔ: H στάση μου θα εξαρτηθεί απ

Για τα σενάρια που τον θέλουν να διεκδικεί την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας μίλησε αποκλειστικά στο star.gr, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης.

«Η δική μας παρουσία εξαρτάται από το τι θα κάνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης» διευκρίνισε ο κ.Πατούλης, διαβεβαιώνοντας ότι «αν δεν κατέλθει ο κ.Μεϊμαράκης θα είμαστε παρόντες».

Ο κ.Πατούλης δεν απέκλεισε ωστόσο το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, ακόμη και αν κατέλθει ο κ.Μεϊμαράκης.

«Αν κατέλθει ο κ.Μεϊμαράκης, τότε θα αποφασίσουμε βάσει των προγραμματικών δηλώσεων, των λύσεων για τα προβλήματα της κοινωνίας και της συμμετοχής της αυτοδιοίκησης σε αυτά» ξεκαθάρισε ο κ.Πατούλης.

Αναφερόμενος στους άλλους υποψήφιους που θέλουν να διεκδικήσουν την καρέκλα του κ.Μεϊμαράκη, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου επεσήμανε ότι «είναι άλλο η πρόθεση και είναι άλλο η δυνατότητα» για να μπορεί κάποιος να είναι υποψήφιος.

«Όλα εξαρτώνται από τον παράγοντα των υπογραφών. Ο καθένας έχει την δική του ιστορία, αλλά θα πρέπει η οποιαδήποτε συμμετοχή να μην ευτελίζει την διαδικασία» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι οι πολιτικές τοποθετήσεις και οι πράξεις του παρελθόντος έχουν ιδιαίτερη σημασία.

Υπενθυμίζουμε πάντως, πως νωρίτερα μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο κ.Μεϊμαράκης τόνισε πως θα σκεφτεί πολύ σοβαρά να είναι υποψήφιος.

«Για να είναι κάποιος υποψήφιος χρειάζεται περίσκεψη, υπογραφές... Είναι εύκολο να πω ‘ναι’ ή ‘όχι’... Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και θα δημοσιοποιήσω την απόφασή μου όταν κρ��νω εγώ» είπε μεταξύ άλλων ο κ.Μεϊμαράκης.

Της Άννας Σταματιάδου

Δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ για τις διαδικασίες διαδοχής στη ΝΔ και τους υποψήφιους στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top