ΦΩΤΟ: Ο Μητσοτάκης έκανε το τραπέζι στον Μεϊμαράκη

Ο διάλογος που είχαν για τις εκλογές

ΦΩΤΟ: Ο Μητσοτάκης έκανε το τραπέζι στον Μεϊμαράκη

Με χαρά ανταποκρίθηκε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης στην καθιερωμένη πρόσκληση που κάνει ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στους ηγέτες του κόμματος όταν αυτοί επισκέπτονται την Κρήτη.

Στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη έδωσαν το παρών και η Όλγα Κεφαλογιάννη, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης και οι βουλευτές της ΝΔ στην Κρήτη.

Το μενού ήταν πλούσιο και -φυσικά- κρητικό: καλτσούνια, γαμοπίλαφο, κρεατόπιτα και κατσίκι στο φούρνο, ενώ για γλυκό νόστιμοι σπιτικοί λουκουμάδες. Όσο για το ποτό, δεν χρειάζεται ερώτημα: τσικουδιά και καλό κρητικό κρασί!

590_37d7e02b37b6ecc6377a2993b85c8bc6 (1).jpg
Η κουβέντα γύρω από το τραπέζι δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από την πολιτική και ειδικά την προεκλογική περίοδο, με τον πρόεδρο της ΝΔ να θυμίζει τις εποχές του κ. Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ όπου τα ποσοστά συσπείρωσης ήταν πολύ υψηλά.

«Βέβαια, ήταν άλλες εποχές τότε. Άλλη και η δύναμη των κομμάτων» είπε ο κ. Μεϊμαράκης.

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ τον ρώτησε πως ερμηνεύει το κλίμα στις περιοχές που επισκέπτεται, με τον κ. Μεϊμαράκη να απαντά: «Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι η ΝΔ λειτουργεί υπεύθυνα και γνωρίζει ποια είναι τα προβλήματα και πως θα τα αντιμετωπίσει».

Όσο για τη συμβουλή του κ. Μητσοτάκη; «Αυτός που θα πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό, δεν θα χάσει. Ο λαϊκισμός θα ηττηθεί». Μάλιστα, ο ίδιος θυμήθηκε ότι είχε πει στον ελληνικό λαό την αλήθεια για το χρέος, προειδοποιώντας τότε για δύσκολες καταστάσεις μελλοντικά…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top