Λοβέρδος προς κυβέρνηση: Στο Γουδή αν προχωρήσετε σε πτώχευση!

Για βία και... bullying των δανειστών μίλησαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Λοβέρδος προς κυβέρνηση:  Στο Γουδή  αν προχωρήσετε σε πτώχευση!
Ότι θα καταλήξουν στο Γουδή προειδοποίησε ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος τα στελέχη της κυβέρνησης, κατά την συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής της επερώτησης του ΠΑΣΟΚ για την ενδοσχολική βία, αν προχωρήσουν σε πτώχευση!

«Χθες απέδειξε ο λαός στην Αθήνα ότι δεν έχετε την νομιμοποίηση να πάτε την χώρα στα βράχια. Είπε κορυφαίος υπουργός χθες πως πιο πολύ κακό θα πάθουν οι άλλοι στην Ευρώπη από την ταλαιπωρία που θα έχουμε εμείς. Δεν θα σας αφήσει ο ελληνικός λαός να πάθουμε κάτι τέτοιο» ανέφερε ο κ. Λοβέρδος.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός πρόσθεσε:

«Η πτώχευση είναι οδυνηρή, μην το αποτολμήσετε. Γιατί υπάρχει και του Γουδή στην άκρη. Όχι το κίνημα του 1909. Το άλλο! Γιατί δεν είμαστε όλοι μετριοπαθείς. Δεν έχω υψώσει φωνή βίας προσωπικά. Η χώρα απέδειξε ότι οι άνθρωποι περνάνε τα όριά τους. Θα υπάρξει αντίλογος σε αυτή την συμπεριφορά, να το σκεφτείτε καλά και πρώτα απ όλα ο πρωθυπουργός. Δεν έχω υψώσει φωνή βίας προσωπικά, είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αλλά οι άνθρωποι περνάνε τα όριά τους».

Για την ιστορία, το Γουδή ήταν ο συνήθης τόπος εκτελέσεων, ειδικά μετά από καταδίκες από για εσχάτη προδοσία, όπως στην περίπτωση της «Δίκης των 6» για την μικρασιατική καταστροφή.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, στις οριακές σχέσεις κυβέρνησης και δανειστών αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός του εκπρόσωπος Θανάσης Πετράκος, ο οποίος κατηγόρησε τους πιστωτές ότι ασκούν «βία» στην κυβέρνηση και επισήμανε ότι «το μαχαίρι έχει δύο πλευρές», αν και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να το χρησιμοποιήσει.

Από την πλευρά του ο Στάθης Λεουτσάκος έκανε λόγο για… "bullying" των δανειστών εναντίον της κυβέρνησης.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top