«Βόμβα» από κορυφαίο υπουργό: Δεν βλέπω συμφωνία!

«Οι θεσμοί τραβούν συνεχώς το σχοινί και μας σπρώχνουν εκτός κόκκινων γραμμών»

«Βόμβα» από κορυφαίο υπουργό: Δεν βλέπω συμφωνία!
Πρόβλεψη-βόμβα περί μη συμφωνίας κυβέρνησης-θεσμών έριξε κορυφαίος υπουργός, την ώρα μάλιστα που το κυβερνητικό συμβούλιο συνεδριάζει ενόψει των διαπραγματεύσεων που ξεκινούν και πάλι σε επίπεδο Brussels Group την Πέμπτη.

«Δεν βλέπω συμφωνία. Οι θεσμοί τραβούν συνεχώς το σχοινί, σπρώχνοντας την κυβέρνηση να ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές που έχει θέσει» είπε -σύμφωνα με πληροφορίες του STAR- o υπουργός, ο οποίος ανήκει στην Αριστερή Πλατφόρμα.

Κύκλους που θέλουν διάσπαση της Ευρώπης βλέπει το Μαξίμου πίσω από τα «εχθρικά» δημοσιεύματα

Την ίδια ώρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, σχολιάζοντας τα «εχθρικά» δημοσιεύματα περί χρεοκοπίας και παράλληλου νομίσματος, κάνουν λόγο για κύκλους που θέλουν τη διάσπαση της Ευρώπης.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι, τα δημοσιεύματα αυτά είναι κατευθυνόμενα αλλά ευτυχώς «υπάρχουν δυνάμεις που δεν είναι μειοψηφικές και αντιστρατεύονται αυτά τα σχέδια».

Επαφές στη Λετονία σχεδιάζει ο Τσίπρας

Πυρετώδεις προετοιμασίες για να μη μείνει ανεκμετάλλευτη η Σύνοδος Κορυφής την επόμενη εβδομάδα στη Ρίγα της Λετονίας γίνονται, εξάλλου, στο διπλωματικό γραφείο του πρωθυπουργού.

Ο κ. Τσίπρας θέλει να έχει σειρά επαφών με ξένους ηγέτες, εκ των οποίων και η Άνγκελα Μέρκελ, με την οποία άλλωστε έχει συχνή τηλεφωνική επικοινωνία.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top