Μαζί ψήφισαν Κουβέλης-Χρυσόγελος: Να αλλάξουμε την πορεία της χώρας

Άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα στο Περιστέρι

Στο 5ο λύκειο Περιστερίου άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα οι επικεφαλής του συνδυασμού Πράσινοι-ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης και Νίκος Χρυσόγελος.

«Οι Έλληνες πολίτες αποφασίζουν σήμερα για την πορεία της χώρας. Με την ψήφο τους πρέπει να δώσουν εντολή η Ελλάδα να πορευτεί μπροστά, προοδευτικά και με την κοινωνία όρθια. Ο τόπος μπορεί να πορευτεί προς τα μπροστά και πρέπει να φύγει από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα. Η ψήφος του ελληνικού λαού είναι εκείνη που θα αποφασίσει για την πορεία της χώρας μας. Μια πορεία ευθεία, σταθερή και προοδευτική» δήλωσε ο κ. Κουβέλης.

«Οι Πράσινοι συμμετέχουμε στην αλλαγή της πολιτικής και την αλλαγή της κυβέρνησης αλλά με οικολογικό κοινωνικό και οικονομικό σχέδιο. Με ρεαλιστικές λύσει για την ανεργία, την οικονομία, τη φτώχεια, αλά και με όραμα για το που θέλουμε να πάμε ως κοινωνία. Εμείς είμαστε πρόθυμοι να συμμετάσχουμε με προγραμματικές συμφωνίες σε μια προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας. Αλλά δεν αρκεί μόνο να συμμετέχουμε και εμείς. Σημαντικό είναι να υπάρχει μια συμφωνία και με την κοινωνία. Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τη χώρα με σχέδιο» τόνισε από την πλευρά του ο κ. Χρυσόγελος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top