Σκληρή επίθεση Τσίπρα σε Σαμαρά: Είναι ικανός ακόμη και να σκηνοθετήσει bank run!

«Είναι επικίνδυνος για τη χώρα αλλά έχουν γνώση οι φύλακες»

Σκληρή επίθεση Τσίπρα σε Σαμαρά: Είναι ικανός ακόμη και να σκηνοθετήσει bank run!
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά τον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας σε τοποθέτησή του σε έκτακτη σύσκεψη με μέλη της Πολιτικής γραμματείας και του επικοινωνιακού επιτελείου.

Στη σύσκεψη ειπώθηκε ότι η κυβέρνηση και η τρόικα μεθοδεύουν εκβιασμούς εις βάρος βουλευτών που δεν προτίθενται να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να σημειώνει πως «όσες μεθοδεύσεις και να γίνουν, δεν πρόκειται να περάσουν τελικά».

Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «επικίνδυνο για τη χώρα» και πρόσθεσε πως «έχει υιοθετήσει τη λογική “αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλόφυλων”». Όπως τόνισε ο ίδιος, «είναι χαρακτηριστική η δήλωση της Βούλτεψη, η οποία προαναγγέλλει πιστωτικό γεγονός λόγω εκλογών, υπονομεύοντας αδίστακτα τη δημοκρατία».

«Ο Σαμαράς είναι ικανός ακόμα και να σκηνοθετήσει bank run (σ.σ.: μαζική απόσυρση καταθέσεων), με τεχνητή φυγή κεφαλαίων, φίλα προσκείμενων του επιχειρηματιών, προκειμένου να κάνει πειστικό το επιχείρημα του φόβου» δήλωσε στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας, καταλήγοντας πως «έχουν γνώση οι φύλακες και όσοι το επιχειρούν θα λoγοδοτήσουν». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top