Χρυσοχοϊδης: Ο εφιάλτης θα είναι μεγάλος αν γίνουν ΤΩΡΑ εκλογές

«Υπεύθυνοι για την καταστροφή όσοι βουλευτές δεν ψηφίσουν για ΠτΔ»

Χρυσοχοϊδης: Ο εφιάλτης θα είναι μεγάλος αν γίνουν ΤΩΡΑ εκλογές

​«Ο εφιάλτης θα είναι μεγάλος αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας». Με αυτά τα λόγια ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προσπάθησε να πείσει τους ανεξάρτητους βουλευτές ��ι όχι μόνο να ψηφίσουν τον διάδοχο του Κάρολου Παπούλια.

«Κάθε ψήφος ενάντια στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ανοίγει το δρόμο για καταστροφή τεραστίων διαστάσεων, ο εφιάλτης θα είναι μεγάλος και απρόβλεπτης διάρκειας. Αν γίνουν τώρα θα μπερδευτεί η χώρα από την ακυβερνησία και θα διχαστεί από τη βία των ιδεοληψιών. Αν γίνουν εκλογές δεν θα τελειώσει τίποτα, δεν θα υπάρξει η ανακούφιση του ορατού τέλους του Μνημονίου», είπε και χαρακτήρισε μεγάλη ανευθυνότητα να μην ψηφίσει ένας βουλευτής.

Παράλληλα χαρακτήρισε «ολέθριο σφάλμα» και «δημοκρατικά ανήθικο» την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να προκαλέσει εκλογές μέσω του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας. «Η Ελλάδα επανέρχεται σε κανονικότητα το λένε οι πάντες εκτός του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η κανονικότητα αν δεν ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα διαταραχθεί» είπε για να υποστηρίξει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση επιθυμεί τώρα εκλογές καθώς «χωρίς μνημόνιο δεν έχει νόημα και σκοπό η παρουσία τους. Δεν έχει εχθρό και βαρβάρους».

«Όποιοι δεν ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα είναι εξ ολοκλήρου υπεύθυνοι για το τι θα συμβεί στη χώρα», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top