Ίωση το… «μυστήριο» της εξαφάνισης Χαρδούβελη!

Τι έλεγαν τα σενάρια για αντίδραση στο ζήτημα Λαζαρίδη

Ίωση το… «μυστήριο» της  εξαφάνισης Χαρδούβελη!

Απλή φέρεται να είναι η απάντηση στο «μυστήριο» που περιέβαλε αρχικά τη σημερινή «εξαφάνιση» του Γκίκα Χαρδούβελη από το υπουργείο Οικονομικών, μόλις μία ημέρα μετά τη συνάντησή του με την τρόικα, η οποία βρισκόταν και πάλι σήμερα στο ίδιο κτίριο, για τη συνάντησή της με τον υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Δένδια και τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη. Και ποια είναι η απλή εξήγηση; Ότι ο υπουργός Οικονομικών πάσχει από ίωση η οποία του έχει προκαλέσει υψηλό πυρετό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr επιβεβαιώνεται από πολλές πλευρές ότι ήταν όντως ασθενής τις τελευταίες ημέρες ο κ. Χαρδούβελης, όπως διαπίστωσαν και συνάδελφοί του υπουργοί που τον συνάντησαν ή τηλεφώνησαν μαζί του, ενώ ασθενής προσήλθε και στη διπλή συνάντηση με τον πρωθυπουργό τη Δευτέρα, στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο ίδιος ο κ. Λαζαρίδης μάλιστα (ο οποίος άθελά του έγινε «πέτρα του σκανδάλου» με την παρουσία του στη σύσκεψη με την τρόικα την Τρίτη) τον προέτρεψε να πάρει φάρμακα και να καθίσει στο σπίτι του για να συνέλθει.

Δεν είναι λίγοι πάντως όσοι μπαίνουν στον πειρασμό να υποθ��σουν ότι μετά την τροπή που έλαβε το ζήτημα της συμμετοχής του κ. Λαζαρίδη στη χθεσινή συνάντηση με την τρόικα και τις διαρροές του ΠΑΣΟΚ (επειδή κατόπιν σύστασης Χαρδούβελη δεν συμμετείχαν οι δικοί του εκπρόσωποι στην συνάντηση) ενδέχεται η ασθένεια να ήταν απλώς αφορμή για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του είτε προς τη μία πλευρά (ΠΑΣΟΚ) είτε προς την άλλη (Μέγαρο Μαξίμου).

Πάντως ο κ. Λαζαρίδης διευκρίνισε σήμερα ότι ουδέποτε εκδιώχθηκε από τη χθεσινή συνάντηση της τρόικας με τον ΥΠΟΙΚ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top