Δένδιας: Το εκλογικό αποτέλεσμα διευκολύνει την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

«Παράλογος ο τρόπος που μεταφράζει το αποτέλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ»

Δένδιας: Το εκλογικό αποτέλεσμα διευκολύνει την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Το εκλογικό αποτέλεσμα διευκολύνει την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας επισήμανε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα».

«Βεβαίως χάσαμε τις ευρωεκλογές και δεν είναι και ντροπή αυτό, προς Θεού, να πούμε ότι δεν κερδίσαμε κάτι. Αυτό που νομίζω ότι έχει αξία είναι τι συνέπειες έχει η ψήφος αυτή της ελληνικής κοινωνίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τη μεταφράσει με έναν τρόπο που είναι ευθέως αντιπραγματικός και παράλογος. Ότι με τη διαφορά των τριών μονάδων που έχει πρέπει να αλλάξει η κυβερνητική πολιτική, να αλλάξουν οι επιλογές και μέχρι να γίνουν εκλογές να τεθεί η κυβέρνηση της χώρας υπό επιτροπεία... Δεν είναι σοβαρά πράγματα τώρα αυτά...» δήλωσε ο κ. Δένδιας.

Ο υπουργός κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να ανταποκριθεί και να συμμετάσχει σε διάλογο λέγοντας ότι «πρέπει γενικότερα να κάνουμε μια συζήτηση και στη συζήτηση αυτή να συμμετέχει και ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Δένδιας πρόσθεσε: «Μπορεί να μας κατηγορεί για προδότες και μερκελιστές ή οτιδήποτε άλλο, αλλά πρέπει να επιβιώσει η πατρίδα και έτσι πρέπει να συζητήσει μαζί μας. Έχει ένα θεματάκι. Είναι ένα λαϊκιστικό κίνημα, που λέει τα πάντα στους πάντες, ό,τι θέλουν ν' ακούσουν. Και βρήκα εξαιρετικά άκομψο και με στενοχώρησε αυτό που έκανε ο κ. Τσί��ρας χθες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Γιατί περνάμε δύσκολους καιρούς και δεν έχει έννοια να οξύνουμε, αλλά όταν μιλάς για έναν εκλεγμένο πρωθυπουργό της χώρας, δεν μπορείς να λες “να μη διανοηθεί” μ' αυτό το διατακτικό ύφος. Δεν είναι ωραίο και μια τέτοια συμπεριφορά δεν προάγει τα συμφέροντα της κοινωνίας, την οποία όλοι υποτίθεται ότι υπηρετούμε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top