Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ: Υπάρχει ακροδεξιό παρακράτος στο Μαξίμου

Η επιθετική ανακοίνωση, το σκυλάκι του καναπέ και η...παραίτηση

Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ: Υπάρχει ακροδεξιό παρακράτος στο Μαξίμου

Συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την επίθεση στην κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό για την υπόθεση Μπαλτάκου, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως «η ύπαρξη ενός ακροδεξιού παρακράτους μέσα στο Μαξίμου, υπό τις ευλογίες Σαμαρά, αποτελεί πραγματικότητα».

Η αξιωματική αντιπολίτευση επαναλαμβάνει πως ο Πρωθυπουργός «δεν μπορεί άλλο να κρύβεται» και τονίζει πως οι συνομιλίες Μπαλτάκου - Κασιδιάρη αποδεικνύουν «πέραν πάσης αμφιβολίας την ύπαρξη διαύλων επικοινωνίας μεταξύ του Μαξίμου και της Χρυσής Αυγής στο ανώτερο επίπεδο».

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει, πως ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, ένας από τους πιο έμπιστους συνεργάτες του Πρωθυπουργού, είχε αναλάβει «το ρόλο του εκπροσώπου του κ. Σαμαρά σε αυτή την ανίερη συμμαχία με σκοπό να υλοποιήσουν από κοινού τα βρώμικα τους σχέδια ενάντια στο λαϊκό κίνημα».

«Η Χρυσή Αυγή που θέλει μάταια να παρουσιαστεί ως αντισυστημικός κέρβερος που διώκεται για τις ιδέες της, συνομιλούσε με συνεργάτη του Πρωθυπουργού, όπως αρμόζει σε ένα σκυλάκι καναπέ», προσθέτει.

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει την ανάγκη να φύγει η κυβέρνηση από την εξουσία, καθώς -όπως υπογραμμίζει η παρουσία της «υπονομεύει τη δημοκρατία και ισοπεδώνει την κοινωνία με τη μνημονιακή βαρβαρότητα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top