Τατσόπουλος: Ο Μπαλτάκος είχε το ΟΚ του Σαμαρά – Υπάρχει δίαυλος ΝΔ και Χρυσής Αυγής

"Υπάρχει ευθύνη της κυβέρνησης"

Τατσόπουλος: Ο Μπαλτάκος είχε το ΟΚ του Σαμαρά – Υπάρχει δίαυλος ΝΔ και Χρυσής Αυγής

​Για «φλερτ» ΝΔ-Χρυσής Αυγής έκανε λόγο ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, σχολιάζοντας το ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει τον πρώην γγ της κυβέρνησης να συνομιλεί με τον βουλευτής της Χρυσής Αυγής Η.Κασιδιάρη, επισημαίνοντας ότι ο «δίαυλος» αυτός παραμένει.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 ο κ.Τατσόπουλος πρόσθεσε πως ο κ.Μπαλτάκος δεν ήταν «μόνος του» σε αυτή τη διαβούλευση με τη Χρυσή Αυγή, όσες διαψεύσεις και αν πέφτουν από το πρωί από τους γαλάζιους βουλευτές.

«Αυτή η ιστορία μάς θυμίζει τρία πράγματα» είπε ο κ.Τατσόπουλος και συνέχισε: «Πρώτον, ότι για ένα διάστημα η ΝΔ φλέρταρε με τη Χρυσή Αυγή. Είχε έναν ανοιχτό δίαυλο. Ηθελε να τα βρει με ένα μέρος έστω της Χρυσής Αυγής, αυτό που έλεγαν η "σοβαρή Χρυσή Αυγή"... Οταν αποφασίσανε τελικά να τα σπάσουν, το έκαναν καθαρά για λόγους ψηφοθηρικούς: ότι αποφάσισαν ότι έχουν περισσότερα κέρδη σε ψήφους εάν τους χτυπήσουν δικαστικά απ’ ό,τι εάν τους αφήσουν να συνεχιστεί αυτό το φλερτ και να τα βρουν. Αλλά το τρίτο και πιο ανησυχητικό, για εμένα, είναι ότι ο δίαυλος αυτός συνεχίζει. Οσες διαψεύσεις και αν πέφτουν από το πρωί και να λέγεται ότι ο Μπαλτάκος ήταν μόνος του, δεν το χωράει το μυαλό μου ότι ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου συζητούσε από μόνος του με υπόδικους βουλευτές της Χρυσής Αυγής – όχι μόνο βουλευτές. Με υπόδικους, διότι ο Κασιδιάρης μπορεί να μην προφυλακίστηκε, αλλά παραμένει υπόδικος. Και δείχνει το βίντεο μια τρομερή οικειότητα μεταξύ τους. Σαν να μιλάνε δυο φιλαράκια…»

«Ο Μπαλτάκος είχε το ΟΚ του Σαμαρά»

Ο Πέτρος Τατσόπουλος μίλησε επιπλέον για συνολική ευθύνη της κυβέρνησης και του Αντώνη Σαμαρά για τη δράση του Τάκη Μπαλτάκου: «Υπάρχει ��υθύνη της κυβέρνησης, ακόμη και αν ένας τέτοιος άνθρωπος έχει τη δική του, προσωπική ρότα – που δεν το πιστεύω. Πιστεύω ότι είχε το ΟΚ της κυβέρνησης και του Σαμαρά, διότι ήταν φίλοι αυτοί οι δύο και δεν πιστεύω ότι μιλάς με υπόδικους βουλευτές αν δεν έχεις το ΟΚ του Πρωθυπουργού».

"Υπάρχουν δύο ΝΔ"

Ο κ.Τατσόπουλος υποστήριξε πως η ΝΔ έχει ακροδεξιούς, τονίζοντας πως υπάρχουν "δύο ΝΔ": Η μία θέλει να τα βρει με τη Χρυσή Αυγή και η δεύτερη διέρρηξε τις σχέσεις της. Αυτά τα μπακαλίστικα ότι η Χρυσή Αυγή θα βγει εκτός νόμου και πού θα πάνε οι ψήφοι της νομίζω ότι όλα τα κόμματα τα κάναμε»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top