Μας θεωρούν κορόιδα: Έβγαζαν τους δικούς τους εκτός σειράς για να πάρουν εφάπαξ χωρίς μείωση!

Σκάνδαλο με σούπερ κομπίνα για να μην υποστούν «κάποιοι» μειώσεις

Μας θεωρούν κορόιδα: Έβγαζαν τους δικούς τους εκτός σειράς για να πάρουν εφάπαξ χωρίς μείωση!

​Τους υπόλοιπους Έλληνες κορόιδα φαίνεται πως θεωρούν υπάλληλοι ΔΕΚΟ στα Ταμεία οι οποίοι είχαν στήσει απίστευτη κομπίνα αλλάζοντας τη σειρά προτεραιότητας προκειμένου να μπορέσουν να λάβουν το εφάπαξ χωρίς τις μειώσεις που προβλέπει ο νόμος!

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, από τα πρώτα δειγματοληπτικά στοιχεία προκύπτει πως σε τουλάχιστον 280 περιπτώσεις κάποιοι φρόντισαν να αλλάξουν σειρά προτεραιότητας και κατάφεραν έτσι να πάρουν -στην υγειά των «κορόιδων»- το εφάπαξ χωρίς τι�� μειώσεις που προβλέπει ο νόμος! Αποτέλεσμα; Να υπάρξει κόσμος που έχασε έως και 35.000 ευρώ αφού «έχασε» τη σειρά του!

Ήδη, βρίσκονται στο μικροσκόπιο 2.000 υποθέσεις υπαλλήλων που πήραν εφάπαξ από τη ΔΕΗ και άλλες ΔΕΚΟ από το 2010 και μετά, για τις οποίες οι δικαιούχοι θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως έγινε διεκπεραίωση εκτός σειράς αρκετών εκατοντάδων εφάπαξ με αποτέλεσμα άλλοι υπάλληλοι να βρεθούν πιο πίσω και να υποστούν μείωση ως και 38,5% στο εφάπαξ τους προκειμένου να ευνοηθούν τα «δικά» μας παιδιά.

Πως είχαν στήσει την κομπίνα οι επιτήδειοι

Το κόλπο των επιτήδειων δεν ήταν άλλο από τις προσωρινές συνταξιοδοτικές αποφάσεις. Με τον τρόπο αυτό εξασφάλιζαν άλλη σειρά στην απονομή του εφάπαξ, κερδίζοντας προτεραιότητα.

Για παράδειγμα όσοι πήραν εφάπαξ εκτός σειράς απ' το ΤΑΥΤΕΚΩ γλίτωσαν μια μείωση της τάξης του 25% το 2010, άλλη μια της τάξης του 30% για όσους αποχώρησαν από 1.1.2011 και μια τρίτη 3,5% για όσους αποχώρησαν μετά τον Αύγουστο του 2010.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top