Σαμαράς-Μέρκελ ξανά μαζί ....!!!!

Συνάντηση στη Βιέννη, πριν τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

Σαμαράς-Μέρκελ ξανά μαζί ....!!!!

​Ταξίδι –αστραπή στη Βιέννη πραγματοποιεί σήμερα Πέμπτη ο Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής των αρχηγών των κομμάτων - μελών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπου μεταξύ άλλων, αναμένεται να έχει συνάντηση με την γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ.

��τσι λοιπόν, ο έλληνας πρωθυπουργός πριν συναντήσει τους πολιτικούς αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ στο Μέγαρο Μαξίμου θα έχει «ραντεβουδάκι» με την κ.Μέρκελ για να συζητήσει μαζί της, τις εξελίξεις στην ελληνική κυβέρνηση, καθώς η Γερμανίδα Καγκελάριος ήταν η πρώτη που τηλεφώνησε στον Αντώνη Σαμαρά με το ξέσπασμα της κυβερνητικής κρίσης.

Η κ.Μέρκελ φέρεται μάλιστα να εξέφρασε στήριξη στις μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο τομέα και να ξεκαθάρισε ότι ΔΕΝ είναι η κατάλληλη στιγμή για εκλογές, την ώρα που του πρόγραμμα βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Μάλιστα ανάλογη κίνηση έκανε και ο υπουργός οικονομικών της Γερμανίας, ο οποίος την ώρα που οι εκλογές ήταν πιο κοντά από ποτέ τηλεφώνησε στον έλληνα ομόλογο του, Γ. Στουρνάρα και έκλεισε ραντεβού για να επισκεφθεί την Αθήνα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στο πλαίσιο της Συνόδου της Βιέννης ο έλληνας πρωθυπουργός θα τα πει από κοντά και με τους προέδρους του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρόμπεϊ και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ενώ θα συναντηθεί και με άλλους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων και αρχηγούς της αντιπολίτευσης από χώρες εντός και εκτός της Ε.Ε. που θα βρεθούν εκεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top