Ν. Μιχαλολιάκος: αν βρουν δικαστή να κηρύξουν παράνομη τη Χρυσή Αυγή θα κηρύξουμε ανένδοτο αγών

Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Ν. Μιχαλολιάκος: αν βρουν δικαστή να κηρύξουν παράνομη τη Χρυσή Αυγή θα κηρύξουμε ανένδοτο αγών

«Στις προσεχείς εκλογές θα υπάρχει ψηφοδέλτιο ΧΑ θέλουν δεν θέλουν. Ας το πάρουν απόφαση. Αν νομίζουν πως θα βρουν κάποιον δικαστή και θα ακυρώσει τα ψηφοδέλτια μας η ΧΑ θα κηρύξει ανένδοτο αγώνα με βάση τη τήρηση του Συντάγματος. Θα έχουν απέναντί τους ένα εκατομμύριο Έλληνες» ανέφερε σήμερα, κατά τη συνεδρίαση της Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής, ο γενικός γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος.

«Δεν θα κάνουμε τη χάρη σε 3η 4ης γενιάς βουλευτές με λευκά κολάρα να τοποθετήσουν πατριώτες εκτός βουλής... ανοίγουν τις πύλες της κολάσεως» πρόσθεσε με όλους τους βουλευτές του να καταχειροκροτούν όρθιοι. Ανέφερε μάλιστα ότι «εν ονόματι της ελευθερίας του φρονήματος οι Έλληνες εθνικιστές είναι έτοιμοι για ότι χρειαστεί και για εξορίες και για φυλακές ακόμη».

Επίθεση εξαπέλυσε και στον Επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης Μουίζνιεκ, για τον οποίο σχολίασε: «Λετονός στην καταγωγή, κοσμοπολίτης χωρίς πατρίδα. Πριν αναλάβει τη θέση του συμβούλου επί των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ήταν εκτελεστικός διευθυντής του Τζορτζ Σόρος στη Λετονία και αυτός έρχεται να μας πει ότι πρέπει η Χρυσή Αυγή να τεθεί εκτός νόμου..».

Κατά τα άλλα ο κ. Μιχαλολιάκος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δύο φορές κάλυψε τον Γ. Παπανδρέου στην προανακριτική επιτροπή, ενώ κατηγόρησε μεταξύ άλλων την κρατική τηλεόραση ότι «παίρνει εντολές από υπόγεια του Μαξίμου» και την βουλευτή της ΔΗΜΑΡ κ.Ρεπούση για αποκλεισμό του κόμματος.

Από τα πυρά του δεν γλίτωσε ο πρωθυπουργός για τον οποίο ανέφερε: «Σε 4 ημέρες συμπληρώνονται 3 χρόνια από το Μνημόνιο που υπέγραψε ο Γεώργιος Παπανδρέου. Και έχουμε σήμερα τον Αντώνη Σαμαρά να είναι υπέρμαχος μνημονίου. Υπάρχει θεοποίηση ευρώ, τρομολαγνεία, τρομοκρατία χωρίς όρια».

Ο κ. Μιχαλολιάκος απέδωσε σε οπαδούς του ΠΑΣΟΚ την επίθεση σε μετανάσ��ες στη Μανωλάδα. «Υπάρχει έγκλημα που έγινε πρόσφατα. Στη Μανωλάδα δεν ήταν Χρυσαυγίτες, αυτοί που πυροβόλησαν. Οπαδοί του ΠΑΣΟΚ ήταν. Να τεθεί και αυτό εκτός νόμου. Πήραν 26% στη Μανωλάδα. …Είδατε κανέναν να ερευνά στα σπίτια αυτών και να βγάζουν καμία σημαία του ΠΑΣΟΚ; Μόνο της ΧΑ βρίσκουν» ισχυρίσθηκε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top