Ζητά τα ρέστα από τον Μπαρόζο, ο Χουντής!

Για την ταξιδιωτική οδηγία-προσβολή που φέρεται να έστειλε η Κομισιόν

Διευκρινίσεις για την ταξιδιωτική οδηγία που φέρεται ότι απέστειλε η Κομισιόν στα στελέχη της στην Ελλάδα, ζητεί με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η επιστολή του κου Χουντή στον κ. Μπαρόζο έχει ως εξής:

«Κύριε Πρόεδρε,

Σύμφωνα με αποκαλύψεις ελληνικής εφημερίδας, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, της οποίας είστε Πρόεδρος, απέστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στα στελέχη και τους εργαζόμενούς της, που βρίσκονται ή ενδέχεται να βρεθούν στην Ελλάδα, ταξιδιωτική οδηγία, με την οποία προειδοποιεί για τους τεράστιους κινδύνους που διατρέχουν στην ελληνική πρωτεύουσα.

Οι διευκρινίσεις που φαίνεται ότι υπάρχουν εκ μέρους του Γραφείου της Ευρ. Επιτροπής στην Αθήνα ότι “οι οδηγίες που έπονται αυτού του κειμένου είναι αυτονόητες υποδείξεις της Επιτροπής προς το προσωπικό της, σε συνεννόηση με τις ελληνικές αρχές”, κάνουν πιο επείγουσα την ανάγκη πλήρους διευκρίνισης, αφού η δήλωση αυτή, όχι μόνο επιβεβαιώνει την προέλευση του e-mail, αλλά δημιουργεί μεγάλη αναταραχή στους κατοίκους και στους επισκέπτες της Αθήνας, αφού προβλέπει βίαιες ταραχές μέσα στο μήνα Μάρτιο, ακόμα και με νεκρούς.

Σας καλούμε σήμερα να προβείτε στις απαραίτητες διευκρινίσεις για αυτό το απαράδεκτο τηλεγράφημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top