Κέιτ Μίντλετον: «Δεν είμαι εγώ στο βίντεο», λέει η σωσίας της

Η Heidi Agan σχολιάζει το βίντεο της πριγκίπισσας της Ουαλίας

Ούτε στα μάτια τους δεν πιστεύουν πια οι Βρετανοί! Έτσι και η ύστατη προσπάθεια της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ να τους καθησυχάσουν και να τους δείξουν ότι αναρρώνει ομαλά από την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε, έπεσε στο κενό. 

Κέιτ Μίντλετον: Πόσα κατάφεραν να μάθουν για την υγεία της πριγκίπισσας

Η πριγκίπισσα και ο πρίγκιπας της Ουαλίας προσπάθησαν να δείξουν ότι όλα είναι καλά, διαρρέοντας ένα βίντεο που τους έδειχνε να κάνουν τα ψώνια τους. Παρ’ όλ’ αυτά, οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας αποφάνθηκαν ότι στο βίντεο δεν είναι η Κέιτ, αλλά σωσίας της. 

 

 

Η σωσίας της Κέιτ Μίντλετον από την άλλη, Heidi Agan, απάντησε πως στο βίντεο δεν είναι εκείνη, αλλά 100% η Κέιτ. 

Κέιτ Μίντλετον: Η υπερβολικά αδύνατη σιλουέτα και η «σωσίας»

 

 

Μιλώντας στη Mirror, η Agan, η οποία υποδύεται επαγγελματικά την Κέιτ Μίντλετον τα τελευταία 12 χρόνια, ισχυρίστηκε πως στο βίντεο που διέρρευσε είναι όντως ο Ουίλιαμ και η Κέιτ. Τόνισε μάλιστα ότι την ώρα που τραβήχτηκε το βίντεο, η ίδια βρισκόταν στη δεύτερη δουλειά της και παρέδιδε μαθήματα χορού και θεάτρου. 

Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε! Το βίντεο να ψωνίζει με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ!

 

 

«Υπήρξαν προφανώς κάποιες εικασίες σχετικά με το αν ήταν η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σε εκείνο το υλικό και τα στιγμιότυπα. Στην πραγματικότητα, τα δικά μου social media έχουν τρελαθεί, καθώς ο κόσμος νομίζει ότι είμαι εγώ, αλλά δεν είμαι εγώ. Ήμουν στη δουλειά εκείνη την ώρα, οπότε ξέρω ότι δεν είμαι εγώ. Πιστεύω 100% ότι είναι η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σε αυτό το βίντεο», είπε στη Mirror και πρόσθεσε:

Κέιτ Μίντλετον: Θα μιλήσει για την υγεία της αλλά αργότερα 

 

 

«Λοιπόν, είναι ζωντανή και μπορούμε να είμαστε σίγουροι για αυτό. Ξεκίνησε σαν αστείο για το πού είναι η Κέιτ αλλά τώρα έχει μετατραπεί σε δράμα, οπότε πρέπει να σταματήσει». 

Κέιτ Μίντλετον: Τα έκανε μαντάρα με τη φωτογραφία – Οι 16 «παρεμβάσεις»

Αρκετοί πάντως στα social media αμφισβήτησαν την αυθεντικότητα του βίντεο. 

 

 

«Αν η χειρουργική επέμβαση είναι κάτι που ήθελε να κρατήσει ιδιωτικό, τότε στο παλάτι του Κένσιγκτον έχουν δίκιο που δε μοιράζονται περισσότερες λεπτομέρειες. Είναι δημόσιο πρόσωπο αλλά όχι δημόσια περιουσία, και πρέπει να το σεβαστείτε», συνέχισε η σωσίας της πριγκίπισσας. 

Κέιτ Μίντλετον: Δημόσια συγγνώμη για το photoshop στη φωτογραφία της

Πάντως, οι Βρετανοί δε φαίνεται να πείθονται, ενώ και η γκάφα της Κέιτ με την «πειραγμένη» φωτογραφία δε βοήθησε ιδιαίτερα, καθώς ενίσχυσε τα επιχειρήματα όσων λένε πως το παλάτι θέλει κάτι να κρύψει. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top