Βενετία: Μία έγκυος ανάμεσα στους νεκρούς - Ήταν σε ταξίδι του μέλιτος

Στο νοσοκομείο ο σύζυγός της - Τα σενάρια για το δυστύχημα με το λεωφορείο

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στη Βενετία, μετά το δυστύχημα με το λεωφορείο / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ταυτοποιήθηκαν τα 21 θύματα του δυστυχήματος με λεωφορείο στη Βενετία. Ανάμεσά τους και μια έγκυος που έκανε ταξίδι του μέλιτος με τον σύζυγό της, ο οποίος επέζησε και νοσηλεύεται.

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που το λεωφορείο πέφτει από γέφυρα στη Βενετία

Σε τραγωδία κατέληξε το ταξίδι του μέλιτος για μια έγκυο κοπέλα από την Κροατία, που είχε ταξιδέψει στην Ιταλία για τον μήνα του μέλιτος. Η γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με εννέα Ουκρανούς, τέσσερις Ρουμάνους, τρεις Γερμανούς, δύο Πορτογάλους, έναν Νοτιοαφρικανό και τον Ιταλό οδηγό, όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν αναποδογύρισε σε γέφυρα του Μέστρε στη Βενετία.

Ιταλία: «Φώναζαν βοήθεια» - Σοκάρουν οι μαρτυρίες από το τροχαίο

Ιταλία: Δυστύχημα με λεωφορείο στη Βενετία

21 νεκροί και 15 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός από το δυστύχημα με λεωφορείο στη Βενετία / AP Photo (Antonio Calanni)

Η κοπέλα από την Κροατία ήταν έξι μηνών έγκυος και στις 10 Σεπτεμβρίου είχε παντρευτεί με τον σύζυγό της, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Μιράνο.

Βενετία: Νεκρή έγκυος από την Κροατία στο δυστύχημα με λεωφορείο

Η έγκυος από την Κροατία έκανε ταξίδι του μέλιτος με τον σύζυγό της / Φωτογραφία Facebook

Την ίδια ώρα, οι 15 επιβάτες που τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται ρωτούν αγωνιωδώς για τους δικούς τους ανθρώπους. Βιώνουν τον πόνο και την απώλεια των αγαπημένων τους και παρακολουθούνται από ψυχολόγους.

Ιταλία: Τα σενάρια για το δυστύχημα με το λεωφορείο στη Βενετία

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα των ερευνών, ο οδηγός δε φαίνεται να προσπάθησε να πατήσει φρένο, όσο το λεωφορείο βρισκόταν πάνω στην οδογέφυρα. 

Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από την εισαγγελική έρευνα, το τραγικό αυτό δυστύχημα μπορεί να οφείλεται κυρίως σε δυο λόγους: ή να αισθάνθηκε άσχημα ο οδηγός και να έχασε τον έλεγχο του οχήματος ή να του έκλεισε τον δρόμο προπορευόμενο όχημα, προκαλώντας ουσιαστικά την τραγική πτώση.

Θρήνος στην Ιταλία για τους νεκρούς στο δυστύχημα με λεωφορείο

Οι αρχές της Ιταλίας ερευνούν τα αίτια της τραγωδίας στη Βενετία / AP Photo (Antonio Calanni)

Στην περιφέρεια της Βενετίας κηρύχθηκε τριήμερο πένθος και οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες, ενώ είναι πιθανό να κηρυχθεί και εθνικό πένθος από την κυβέρνηση της Ρώμης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top