Φρίκη στο Οχάιο: Πατέρας έβαλε στη σειρά τα 3 αγόρια του και τα εκτέλεσε

Η μητέρα προσπάθησε να τα σώσει

Δε χωρά ανθρώπινος νους το απάνθρωπο τριπλό έγκλημα στο Οχάιο των ΗΠΑ. Τρία αγόρια, ηλικίας 7, 4 και 3 ετών δολοφονήθηκαν από τον ίδιο τους τον πατέρα, ο οποίος τα έβαλε στη σειρά και τα εκτέλεσε εν ψυχρώ.

Νέα Υόρκη: Σκότωσε σε τροχαίο την αδελφή του και την 6χρονη κόρη της!

Ο Τσαντ Ντόερμαν συνελήφθη λίγη ώρα μετά το σοκαριστικό του έγκλημα την περασμένη Πέμπτη και κρατείται στην κομητειακή φυλακή Κλέρμοντ.

Φρίκη στο Οχάιο: Πατέρας έβαλε στη σειρά τα 3 αγόρια του και τα εκτέλεσε

Οι αποκαλύψεις για το φρικτό έγκλημα σοκάρουν. Όπως είπε ο εισαγγελέας Ντέιβιντ Γκαστ, ο Ντόερμαν σχεδίαζε τις αποτρόπαιες δολοφονίες για μήνες. Ο δράστης έβαλε στη σειρά τους τρεις μικρούς γιους του και τους εκτέλεσε τον ένα μετά τον άλλο.

 

«Ξέρουμε ότι ένα από τα αγόρια κατάφερε να ξεφύγει και έτρεξε σε ένα λιβάδι κοντά στο σπίτι. Ξέρουμε επίσης ότι κυνήγησε αυτό το αγόρι, και το έσυρε πίσω στο σπίτι», είπε ο εισαγγελέας στο δικαστήριο, που όρισε εγγύηση αποφυλάκισης για τον άνδρα στα 20 εκατομμύρια δολάρια.

Δε χωρά ανθρώπινος νους το απάνθρωπο τριπλό έγκλημα στο Οχάιο των ΗΠΑ με τη δολοφονία τριών αγοριών, ηλικίας 7, 4 και 3 ετών από τον ίδιο τους τον πατέρα

Χαρακτηρίζοντας τους φόνους των αγοριών τη «χειρότερη εγκληματική πράξη» που έχει δει στην καριέρα του, ο Γκαστ εξήγησε ότι η 34χρονη μητέρα των παιδιών προσπάθησε να τα σώσει, πιάνοντας το όπλο από τον 32χρονο, και τραυματίστηκε από σφαίρα στο χέρι.

 Από το μακελειό κατάφερε να γλιτώσει η κόρη του άνδρα, η οποία έτρεξε μακριά, φωνάζοντας στους γείτονες να καλέσουν την αστυνομία.

Τραγικό τέλος για 13χρονο που πήρε χάπια - Το «trend» που τον παρέσυρε

Οι αστυνομικοί έλαβαν δύο κλήσεις. Μία από τη μητέρα που ούρλιαζε ότι «τα μωρά της είχαν πυροβοληθεί» και άλλη μία από έναν διερχόμενο οδηγό που είπε ότι ένα κορίτσι έτρεχε στον δρόμο, λέγοντας ότι ο πατέρας της σκότωνε ανθρώπους.

Σύμφωνα με τον ίδιο εισαγγελέα, ο Ντόερμαν παραδέχτηκε τις πράξεις του, τις οποίες φαίνεται να είχε προσχεδιάσει, αν και τα ακριβή κίνητρά του παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top