ΗΠΑ: Μαχαίρωσε 33 φορές επιβάτη λεωφορείου - Ο οδηγός δεν άνοιγε τις πόρτες

«Άνοιξέ μου την πόρτα», φώναζε το θύμα - Φρικιαστικό βίντεο

Ακόμα μια φρικιαστική δολοφονία σημειώθηκε στις ΗΠΑ τις προηγούμενες ημέρες, όταν οδοντίατρος από το Κολοράντο φέρεται να δηλητηρίασε τη σύζυγό του, ώστε να συνεχίσει τη ζωή του με την ερωμένη του.

Ένα απίστευτο βίντεο από τις ΗΠΑ που βλέπει το φως της δημοσιότητας προκαλεί σοκ, καθώς δείχνει τη στιγμή της θανατηφόρας επίθεσης με 33 μαχαιριές με θύτη έναν 59χρονο και θύμα ένα 30χρονο επιβάτη λεωφορείου.

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε σχολείο του Ντένβερ - Πληροφορίες για τραυματίες

Η δολοφονική επίθεση – που διήρκεσε τέσσερα λεπτά - σημειώθηκε στο Λας Βέγκας μετά από διαμάχη των δύο ανδρών μέσα στο λεωφορείο.

 

 

Μάλιστα, το βίντεο παρουσιάστηκε στη δίκη που διεξήχθη για την υπόθεση.  

«Άνοιξέ μου την πόρτα»

«Άνοιξέ μου την πόρτα», φώναζε λίγο πριν καταλήξει από τα τραύματά του ο 30χρονος που δέχτηκε τις δεκάδες μαχαιριές προς τον οδηγό του λεωφορείου, ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο οδηγός του λεωφορείου δεν αντέδρασε στις απελπισμένες παρακλήσεις του θύματος.

ΗΠΑ: Σκότωσε τον αρραβωνιαστικό της και έμεινε με τη σορό του δύο μήνες

Παρόλα αυτά ο οδηγός ενεργοποίησε το «κουμπί πανικού» προκειμένου να καλέσει σε βοήθεια και στη δίκη φέρεται να υποστήριξε ότι δεν άνοιξε τις πόρτες του λεωφορείου σκεπτόμενος την ασφάλεια των υπολοίπων επιβατών. «Η πρώτη προτεραιότητα είναι η ασφάλεια του εαυτού σου, οπότε έπρεπε να διασφαλίσω ότι είμαι ασφαλής για να συνεχίσω να οδηγώ το λεωφορείο» είπε ο οδηγός του οχήματος εξηγώντας την αντίδρασή του σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Γνωστός στις αρχές ο δράστης

Μάλιστα, ο δράστης είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές. Το 1994 συνελήφθη για ανθρωποκτονία σε δεύτερο βαθμό μετά από επίθεση με πυροβολισμούς σε βάρος ενός άνδρα στο Τέξας, οπότε και φυλακίστηκε για 23 χρόνια έως το 2017. 

Οδοντίατρος δηλητηρίασε τη σύζυγό του με κυάνιο

Ακόμα, πληροφορίες της New York Post αναφέρουν ότι ο 59χρονος δράστης είχε συλληφθεί ξανά για επίθεση με φονικό όπλο δέκα ημέρες πριν τη φονική επίθεση - με μαχαίρι αυτή τη φορά - στο λεωφορείο που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του άτυχου 30χρονου και αφέθηκε ελεύθερος, αφού ο δικαστής έκρινε ότι «δεν αποτελεί σημαντικό κίνδυνο».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top