Το ελληνικό νησί που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του BBC

Δελεαστικά τα υψηλά επίπεδα εμβολιασμού

Μήλος

Στο επίκεντρο διεθνούς προβολής από το BBC βρέθηκε το νησί της Μήλου, με τον δήμαρχο του νησιού Μανώλη Μικέλη να σημειώνει ότι το ρεπορτάζ του καναλιού εστίασε, μεταξύ άλλων, στα υψηλά επίπεδα εμβολιασμού στο νησί της Αφροδίτης.

Βρετανία: «Σύντομα η Ελλάδα θα μπει στην πράσινη λίστα»

Τα νησιά της Ελλάδας φιλοδοξούν να δελεάσουν τους επισκέπτες αυτό το καλοκαίρι, εμβολιάζοντας όλους τους κατοίκους, αναφέρει το BBC σε ρεπορτάζ του από τη Μήλο και εστιάζει στον στόχο της επιχείρησης «Γαλάζια Ελευθερία» που είναι, όπως λέει, να μετατρέψει τα νησιά της χώρας σε ταξιδιωτικούς προορισμούς «χωρίς Covid» .

Στην παρέμβασή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος αναφέρει ότι η Μήλος είναι πανέτοιμη για τη φετινή τουριστική σεζόν και ήδη έχει σημαντικές ροές, τόσο από το εγχώριο όσο και από το διεθνές τουριστικό στερέωμα.

Βρετανία: Δεν μπήκαν στην «πράσινη» λίστα τα ελληνικά νησιά

Παραμένοντας στο μέτωπο των δημοσιεύσεων για τη Μήλο και η δημόσια τηλεόραση ΝΗΚ της Ιαπωνίας που επίσης είχε φιλοξενηθεί στο νησί, όπως τονίζεται.

Υπενθυμίζεται ότι η χώρα μας βρίσκεται ακόμα στην «πορτοκαλί» κατηγορία της λίστας της Βρετανίας. Αυτό σημαίνει ότι οι Βρετανοί τουρίστες που επιστρέφουν από την Ελλάδα, θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα για δέκα ημέρες εκτός εάν έχουν βγει αρνητικοί σε τεστ για κορωνοϊό πέντε ημέρες μετά την άφιξή τους στη Βρετανία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top