Κολωνός 53χρονος: «Σκέφτομαι τι έχω κάνει και δεν μπορώ να πάρω ανάσα»

Σπάει τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή

53χρονος: «Σκέφτομαι τι έχω κάνει και δεν μπορώ να πάρω ανάσα»

To Star σήμερα σας παρουσίασε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης με την μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό. Μέσα από το κελί αποκαλύπτει τις καθημερινές επαφές που έχει με την ανήλικη.

Κολωνός: Η μητέρα της 12χρονης μιλά μέσα από τη φυλακή για πρώτη φορά

Την ίδια ώρα για πρώτη φορά ο 53χρονος, σπάει τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή. Ομολογεί την αποτρόπαια πράξη του, αρνείται όμως την μαστροπεία.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star είναι της Κατερίνας Ρίστα. 

 «Δεν μπορώ να αποδεχθώ τι έχω κάνει. Σκέφτομαι τι έχω κάνει και δεν μπορώ να πάρω ανάσα. Έχω καταστρέψει τη ζωή αυτού του παιδιού, έχω καταστρέψει τη ζωή της οικογένειάς μου. Ξέρω ότι θα μείνω στη φυλακή αλλά να μείνω για πράγματα που έχω κάνει όχι για ότι δεν έχω κάνει. Δεν είμαι μαστροπός» είπε ο 53χρονος.

Ο 53χρονος κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό, για μαστροπεία, για πορνογραφία και για εμπορία ανθρώπων.

«Για τη μαστροπεία και την εμπορία ανθρώπων τα αρνείται κατηγορηματικά από την πρώτη στιγμή. Ομολογεί την κακοποίηση σεξουαλική του παιδιού και βεβαίως την πορνογραφία. Το μήνυμα που θέλει να στείλει είναι ότι θα καταδικαστώ για αυτά τα οποία έχω διαπράξει, για πράγματα για τα οποία κατηγορούμαι αδίκως οφείλει και η κοινωνία να αντιληφθεί ότι έχω το δικαίωμα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου» είπε η δικηγόρος του, Μαρία Κουρτεση.

Η μητέρα της 12χρονης μιλά στο Star μέσα από το κελί

Η μητέρα της ανήλικης μιλώντας αποκλειστικά στο Star, μέσα από το κελί υποστηρίζει πως «δεν είχε υποπτευθεί ποτέ τίποτα».

Ο διάλογος με τη μητέρα της 12χρονης

- Εσείς δεν γνωρίζετε τίποτα για όλα αυτά;

Μητέρα 12χρονης: - Όχι, δεν γνώριζα. Αν γνώριζα δεν θα το είχα αφήσει έτσι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο . 

- Και όταν γνωρίσατε πως αντιδράσατε ;

Μητέρα 12χρονης: - Όταν μου μίλησε η θεία του παιδιού και μου είπε τι έχει συμβεί με τον 53χρονο, αυτό το κτήνος που εύχομαι να μην δει ποτέ ξανά το φως του ήλιου, μου τα έστειλε με μηνύματα και πήγα και έκανα κατευθείαν, αμέσως την καταγγελία μου. Το παιδί δεν μου είχε δείξει τίποτα, κανένα σημάδι, κάτι ότι γίνεται, ότι το έχει βιάσει, ερχόταν με χαμόγελο στο σπίτι, πάντα, ευχαριστημένη, δεν μου είχε δείξει κάτι να ανησυχήσω. Μιλάμε σε καθημερινή βάση, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεν βγαίνει, δε μιλάει σε κανέναν , με κουκούλες κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι, εμένα όποτε μου μιλάει κλαίει, έχει ενοχές και τύψεις γιατί είμαι εδώ πέρα, γιατί δεν μου μίλησε, γιατί δεν μου είπε κάτι, σε αυτό έχει τύψεις και ενοχές το παιδί.Το βιάσανε τόσα άτομα και τώρα το ξαναβιάζουμε έχοντας και τη μάνα του μέσα στη φυλακή 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top