Γλυκά Νερά: Η κολλητή της Καρολάιν ήξερε για τους καβγάδες

Στα μηνύματα που έστελνε στη φίλη της ανέφερε ότι ήθελε να χωρίσει

Το ρεπορτάζ του Δημήτρη Μαρέδη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της/ 18/6/2021

Οι ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά έχουν συγκλονίσει από χθες το πανελλήνιο. Ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του λίγες ώρες αφού αγκάλιαζε τη μητέρα της στο μνημόσυνο στην Αλόννησο.  

Γλυκά Νερά: «Είχα κάνει πρόβα πώς θα δεθώ» - Οι δύο ώρες της φρίκης

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ασχολήθηκε σήμερα εκτενώς με την υπόθεση, ενώ ο Δημήτρης Μαρέδης μίλησε με τους κατοίκους του νησιού που γνώριζαν και αγαπούσαν την άτυχη Καρολάιν.  

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο άντρας της Καρολάιν ήταν και ο δολοφόνος της. Όλοι μιλούν για ένα φαινομενικά πολύ αγαπημένο ζευγάρι, ενώ η μητέρα της δε γνώριζε ότι η κόρη της αντιμετώπιζε προβλήματα στον γάμο της με τον 32χρονο.  

Γλυκά Νερά: Από πού εμπνεύστηκε ο πιλότος το παραμύθι με τη ληστεία

Μάλιστα, μέχρι και το χθεσινό μνημόσυνο η μητέρα του θύματος είχε εξαιρετικές σχέσεις με τον Μπάμπη, ενώ συζητούσαν με ποιο τρόπο θα φροντίσουν την ενός έτους Λυδία. 

Γλυκά Νερά: Δικαστική ψυχολόγος αναλύει το προφίλ του «νάρκισσου» δολοφόνου

Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν είχε πει στην κολλητή της ότι θέλει να χωρίσει 

Γλυκά Νερά: «Δεν έχει αναστολές» - Ποινική δίωξη για τον 32χρονο

Ένας από τους λίγους ανθρώπους που φαίνεται πως ήξερε για τους καβγάδες του ζευγαριού ήταν η παιδική, κολλητή φίλη της Καρολάιν που ζει μόνιμα στην Αλόννησο. Η 20χρονη συνομιλούσε τον τελευταίο καιρό με την φίλη της με μηνύματα, και της έλεγε πως σκέφτεται να χωρίσει με τον 32χρονο σύζυγό της. 

Ο δολοφόνος στο χθεσινόμνημόσυνο αγκάλιαζε τη μητέρα του θύματος

Ωστόσο, οι κάτοικοι του νησιού που είχαν βρεθεί στην κηδεία της Καρολάιν λίγες μέρες μετά την υποτιθέμενη «ληστεία» στα Γλυκά Νερά, περιγράφουν πως ο 32χρονος σύζυγός της δεν πλησίασε καθόλου το φέρετρό της, ούτε καν για να την αποχαιρετίσει.  

Γλυκά Νερά: Πώς οι καταθέσεις της «ψυχολόγου» βοήθησαν την ΕΛ.ΑΣ.

Τα στοιχεία που ήρθαν στο φως μετά από τις αστυνομικές έρευνες απέδειξαν πως ο 32χρονος σκηνοθετούσε τη ληστεία του επί 2 ώρες και 20 λεπτά, προκειμένου να αποφύγει την τιμωρία του.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top