Πετρούπολη: Σε ισόβια καταδικάστηκε ο πατέρας που σκότωσε την κόρη του

Κανένα ελαφρυντικό δεν του αναγνώρισε το δικαστήριο

Σε ισόβια καταδικάστηκε ο 56χρονος πατέρας που σκότωσε την ίδια του την κόρη μέσα στο σπίτι τους στην Πετρούπολη τον Αύγουστο του 2017. 

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον πατέρα και τον καταδίκασε για ανθρωποκτονία από πρόθεση και εμπρησμό.

Οι συγγενείς της 18χρονης Ειρήνης στο άκουσμα της ετυμηγορίας των δικαστών φώναξαν: «Ευχαριστούμε για την ψυχή του παιδιού».

Την καταδίκη του με πλήρη καταλογισμό είχε ζητήσει και ο εισαγγελέας, ενώ τον είχε αποκαλέσει «ψυχρό δολοφόνο», αποφασισμένο να σκοτώσει την κόρη του.

«Ο κατηγορούμενος επέδειξε απόλυτη, άκαμπτη αποφασιστικότητα να σκοτώσει», ανέφερε ο εισαγγελέας και απέρριψε τον ισχυρισμό του ότι αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα.

Δίκη παιδοκτόνου Πετρούπολης: «Βρήκα παντού αίματα, σαν ταινία τρόμου»

Έγκλημα Πετρούπολης: Η μητέρα της 18χρονης ξεσπά στο STAR

Το χρονικό του εγκλήματος 

Η 18χρονη Ειρήνη δολοφονήθηκε στις 30 Αυγούστου 2017 από τον πατέρα της στο σπίτι τους στην Πετρούπολη. Ο 56χρονος μαχαίρωσε, στραγγάλισε, αποπειράθηκε να πνίξει την κόρη του και στη συνέχεια έβαλε τέσσερις εστίες φωτιάς με μαγειρικό λάδι στο σπίτι. Η 18χρονη κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο.

Η 18χρονη έμενε με τον πατέρα της στο σπίτι, καθώς η μητέρα της είχε φύγει και έμενε στην Κέρκυρα μαζί με τον 10χρονο αδερφό της Ειρήνης, λόγω του βίαιου χαρακτήρα του άντρα της.

Η Ειρήνη παρέμεινε στην Αθήνα εξαιτίας των σπουδών της. 

Στο παραπεμπτικό βούλευμα γίνεται λόγος για σατανικό σχέδιο του κατηγορούμενου, προκειμένου να εκδικηθεί τη σύζυγό του που τον εγκατέλειψε. Ένα σχέδιο που κατέληξε στην άγρια δολοφονία της κόρης του. 

Το ανατριχιαστικό μήνυμα του 56χρονου πριν σκότωσει την 18χρονη κόρη του

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top