Μενίδι: Ρομά εξηγούν μπροστά στην κάμερα πώς γίνεται εμπόριο ναρκωτικών

Η αδίστακτη σπείρα προφυλακίστηκε

Στο άβατο του Μενιδίου μπήκε το τηλεοπτικό συνεργείο της Ολλανδικής τηλεόρασης.  Στο οδοιπορικό που έκανε ο δημοσιογράφος συνομίλησε με  ομάδα Ρομά, οι οποίοι μπροστά στην κάμερα του εξήγησαν πως γίνεται το εμπόριο όπλων και των ναρκωτικών. 

Αυτός ο άνθρωπος  περιγράφει με απίστευτο κυνισμό - στον δημοσιογράφο της Ολλανδικής τηλεόρασης - το εμπόριο όπλων και ναρκωτικών που γίνεται στον καταυλισμό των ρομά στο Μενίδι. Eίναι ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγο καιρό ως ο εγκέφαλος  σπείρας σκληρών κακοποιών που λήστευαν και ξυλοκοπούσαν με απίστευτη αγριότητα ηλικιωμένους . 

- Λοιπόν, παιδιά με τι ασχολείστε ; 
- Κλέβουμε... 
-  Πρέζες, κόκες... 
- Ναρκωτικά ... 

Εκεί στο άβατο του Μενιδίου, εκεί που τα όπλα αλλάζουν χέρια ακόμα και μέρα μεσημέρι, ο Ρομά δείχνει στον δημοσιογράφο πως γίνεται η χρήση ηρωϊνης.   

Είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά ένα από τα θύματά τους 

Τα μέλη της σπείρας των Ρομά κατηγορούνται ότι είχαν αποπειραθεί να σκοτώσουν τους αστυνομικούς που τους καταδίωκαν, στην προσπάθειά τους να τους συλλάβουν, εμβολίζοντας τις μηχανές τους, ενώ κατά τη διάρκεια των ληστειών έδειχναν απίστευτη βιαιότητα στα θύματά τους. Μάλιστα, σε μια περίπτωση, κακοποίησαν σεξουαλικά ένα από αυτά, όπως δήλωσε η Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. 

Και οι 7 συλληφθέντες μετά τις απολογίες τους προφυλακίστηκαν. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top