Κάλυμνος: Ξανανοίγει ο φάκελος της υπόθεσης Νίκου Χατζηπαύλου

"Κενά" βλέπει ο εισαγγελέας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο .Ο  εισαγγελέας Κω διέταξε προκαταρκτική εξέταση  ζητώντας ουσιαστικά από τους αστυνομικούς  νέες έρευνες. Αισθανόμαστε δικαιωμένοι δηλώνουν αποκλειστικά στο Star οι συγγενείς του άτυχου νεαρού.

Είναι η πρώτη αντίδραση της μητέρας του Νικόλα Χατζηπαύλου όταν έμαθε ότι μετά από εντολή του εισαγγελέα ξανανοίγει ο φάκελος για τα αίτια του θανάτου του παιδιού της στην Κάλυμνο τον περασμένο Νοέμβριο. Πρέπει τώρα έξι μήνες μετά το θάνατό του να ανοίξουν στόματα, είπαν εξοργισμένοι οι νονοί του.

Ο εισαγγελέας στην Κω παρέλαβε τη δικογραφία από το αστυνομικό τμήμα Καλύμνου πριν από τρεις εβδομάδες. Μελέτησε τρεις διαφορετικές ιατροδικαστικές εκθέσεις, πολλές καταθέσεις,  τα πορίσματα των αστυνομικών αλλά και φωτογραφίες του άτυχου φοιτητή στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός. Αποφάσισε να ξανανοίξει τον φάκελο καθώς έκρινε ότι υπάρχουν κενά .

Στην Κάλυμνο για νέες έρευνες ιδιωτικοί ερευνητές  

Τις επόμενες ημέρες οι ιδιωτικοί ερευνητές που έχει προσλάβει η οικογένειά του Νικόλα Χατζηπαύλου θα επισκεφθούν εκ νέου την Κάλυμνο  για νέες έρευνες.

Οι αστυνομικοί της Καλύμνου αναμένεται μετά την εντολή του εισαγγελέα να καλέσουν και πάλι για καταθέσεις άτομα που γνωρίζουν στοιχεία για τον θάνατο του Νικόλα Χατζηπαύλου στο βράχο Λαγκά .

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top