Εξαφάνιση Γιώργου Καραμιχαηλίδη στην Αλόννησο: Νέα τροπή παίρνουν οι έρευνες για τον μυστηριώδη χαμό του

Ο γολγοθάς της μητέρας του

Νέα τροπή στην υπόθεση εξαφάνισης του 30χρονου Γιώργου Καραμηχαηλίδη πριν από δύο χρόνια στην Αλόννησο. Οι ανακριτικές αρχές ερευνούν τώρα τον φάκελο από την αρχή, ενώ η μητέρα του νεαρού κάνει έκκληση «να ανοίξουν τα στόματα» για να τελειώσει ο δικός της Γολγοθάς.

Διαβάστε επίσης: Εξαφάνιση 30χρονου στην Αλόννησο: «Τη μέρα που χάθηκε ο Γιώργος τον έψαχνα 8 ώρες στο πλοίο»

Ο πόνος για την απώλεια του παιδιού της μένει αναλλοίωτος. Ο θρήνος της, γίνεται προσευχή. Τι έγινε εκείνο το βράδυ στις 30 Αυγούστου του 2016 στην Αλόννησο όταν χάθηκαν τα ίχνη του Γιώργου Καραμηχαηλίδη; Η μητέρα του πενθεί αλλά και ελπίζει ταυτόχρονα, όπως μόνο μια μάνα μπορεί.

Η έρευνα για την εξαφάνιση έχει περάσει στις ανακριτικές αρχές του Βόλου. Η μητέρα του κάνει έκκληση σε όσους είδαν ή ξέρουν κάτι να ανοίξουν το στόμα τους για να μάθει τι έγινε το παιδί της.

Οι τελευταίοι άνθρωποι που είδαν τον Γιώργο εκείνο το βράδυ ήταν δυο ερασιτέχνες ψαράδες οι οποίοι τον απώθησαν στη θάλασσα πιστεύοντας ότι ο νεαρός είχε επιθετικές προθέσεις.

Η Ματούλα Κοτρώτσιου ζει ακόμα με την αγωνία. Το βλέμμα της αναζητά τον Γιώργο της σε κάθε γωνιά του δρόμου, σε κάθε θρόισμα των φύλλων. Όπου και αν βρίσκεται το παιδί της, θέλει να ξέρει την αλήθεια.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top