Συγκλονίζει η περιγραφή 16χρονης θύματος trafficking: «Μου φερόταν σαν να είμαι ζώο»

«Από τα πολλά ραντεβού ένοιωσα πόνους και αιμορραγούσα»

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή που έδωσε στους αστυνομικούς ένα 16χρονο κορίτσι το οποίο είχε πέσει θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από κύκλωμα το οποίο εξαρθρώθηκε. Είναι χαρακτηριστικό ότι υπήρξε μέχρι και κίνδυνος για τη ζωή της λόγω του τρόπου που της συμπεριφέρονταν.

Για την 16χρονη Ιουλία, ο Ρομέο δεν είχε καμία σχέση με τον ήρωα του Σαίξπηρ. Αντί για έρωτα και αγάπη της πρόσφερε μια εφιαλτική ζωή που είχε αλλεπάλληλα ερωτικά ραντεβού ακόμα και με 15 άνδρες την ημέρα, όπως πως γρφει ο Ελεύθερος τύπος της Κυριακής.

Τι είπε η 16χρονη στους αστυνομικούς

 

«Μου είπε ότι θα πάω στο πρώτο ερωτικό ραντεβού με άνδρα σε ξενοδοχείο στον Πειραιά, καθώς, όπως χαρακτηριστικά μου είπε, έκλεισε συμφωνία με ένα γραφείο που προγραμματίζει τέτοια ραντεβού. Ήρθε ένας ξάδελφος του και μου έφερε ρούχα, γόβες ψηλές, προκλητικά εσώρουχα τα οποία θα έπαιρνα μαζί μου στο ραντεβού…»

Η νεαρή από τη Βουλγαρία διαφημιζόταν μέσω ερωτικών ιστοσελίδων ενός κυκλώματος που εξαρθρώθηκε πριν από λίγες μέρες και είχε στήσει το στρατηγείο του σε ένα διαμέρισμα στην Καλλιθέα.

«Σε κάθε μου αντίδραση να σταματήσουμε αυτή τη δουλειά ή τουλάχιστον να ελαττώσουμε τα ερωτικά ραντεβού, ο Ρομέο αντιδρούσε, με γρονθοκοπούσε και με έβριζε. Άρχισε να μου φέρεται σαν να είμαι ζώο», λέει η 16χρονη.

Ακόμα και στα ζώα όμως, κανείς δεν αρνείται την βοήθεια ενός γιατρού όταν υπάρχει πρόβλημα υγείας. Η ανήλικη κοπέλα έφτασε στο παρά ένα να χάσει τη ζωή της.

«Λόγω των πολλών και συνεχών ερωτικών ραντεβού που πραγματοποίησα, ένιωσα έντονους πόνους, οι οποίοι καθώς περνούσαν οι μέρες γίνονταν όλο και πιο αφόρητοι, ενώ παράλληλα άρχισα να αιμορραγώ. Ωστόσο η αιμορραγία δεν σταματούσε και αναγκάστηκε να με πάει σε ιδιωτικό ιατρείο γυναικολόγου στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Μάλιστα, πριν μπω στο γιατρό, μου είπε να μην αναφέρω τίποτα και ιδιαίτερα να μην πω ότι είμαι ανήλικη».

Μάλιστα ο Ρομέο, που φέρεται να είχε τον ρόλο του προαγωγού, ήθελε να μετακομίσει με την 16χρονη στην Αγγλία και όταν ενηλικιωθεί να ανοίξει οίκο ανοχής όπου θα εργαζόταν ως πόρνη.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τον Παναγιώτη Στάθη εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top